Uzman Üye
Pointer Vb Şeyleri Bulamadım Kusura Bakmayın Siz Bulursunuz
Link:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bişey Öğretebildiysem Ne Mutlu Bana
Bir RePi Fazla Görmeyin
Kardeşimkorsan05' Alıntı:hacı abi kolay gelsin en azından 2 tane dosya barya onlara add yapıyosun onları verebilirmisin.. yada verebilecek arkadas veya bi yerden bulabileceğim bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin.
korsan05' Alıntı:lucas saolasın yaptım hepsini ama 6 tane eror verdi :uğraşmak bile güzel..
) bunları kolay yoldan düzeltebilirmiyim bi çaresi varmı...
Doblue Donusum Ne Bilmiyorum Ünlem İse ReadyMemory Den Dolayı Çıkıyor Sıkıntı Deil Ünlemkorsan05' Alıntı:tamam hallettim onları ama en son calıstırırken double donusum basarısız diye bi uyarı cıkıyor.. yardımcı olabilirmisin zamanını almıyorsam kusura bakma ..
birde programı yaptıgım yerde erorlar gitti ancak unlem isaretleri cıkıyor yardımcı olabilirsen sevinirim...
LibertusCoder' Alıntı:Doblue Donusum Ne Bilmiyorum Ünlem İse ReadyMemory Den Dolayı Çıkıyor Sıkıntı Deil Ünlemkorsan05' Alıntı:tamam hallettim onları ama en son calıstırırken double donusum basarısız diye bi uyarı cıkıyor.. yardımcı olabilirmisin zamanını almıyorsam kusura bakma ..
birde programı yaptıgım yerde erorlar gitti ancak unlem isaretleri cıkıyor yardımcı olabilirsen sevinirim...
Dim enumerator As IEnumerator
Dim process As Process = process.GetProcessesByName("wolftü.bin")(0)
Try
enumerator = process.Modules.GetEnumerator
Do While enumerator.MoveNext
Dim current As ProcessModule = DirectCast(enumerator.Current, ProcessModule)
If (current.FileName.IndexOf("csh") <> -1) Then
Me.label1.Text = current.BaseAddress.ToString
End If
If (current.FileName.IndexOf("wolftü.bin") <> -1) Then
Me.label2.Text = current.BaseAddress.ToString
End If
If (current.FileName.IndexOf("obj") <> -1) Then
Me.label3.Text = current.BaseAddress.ToString
End If
Loop
Finally
If TypeOf enumerator Is IDisposable Then
TryCast(enumerator, IDisposable).Dispose()
End If
End Try