wolftü Player.txt Dosya Bugları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayliminayt
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Yp Bugu 

1-İlk olarak wolftü oyununun kurulu olduğu dizine girip, profiles adlı dosyaya giriyoruz.

2-Player.txt adlı not defterine giriyoruz.

3-CTRL+F yaparak arama yerine GORE yazıyor ve sonrakini bul butonuna tıklıyoruz.

4-GORE yazan yerin yanında 1 yazıyor onu 0 yapıyoruz.
kaydedip çıkıyoruz.

- Seri GP Kasma Bugu

1-) İlk Olarak wolftü Oyunun Kurulu Olduğu Dizine Girip , Profiles Adlı Dosyaya Giriyoruz.

2-) Playet.txt Adlı Not Defterine Giriyoruz.

3-) CTRL + F Yaparak Arama Yerine [Deathmatch] Yazıyoruz ve [Deathmatch] Kısmından Run Speed i 130 Yerine 80 veya 50 Yapıyoruz Fazla Yaptığınız Taktirde Ban Yersiniz .

Lag Hack Gibi Bir Bug :

Ne İşe Yarar ?

Bir Adam Öldürdüğünüz Taktirde Öldürdünüz Saymaz 2. Bir Adamı Öldürürsünüz veya Daha FAzla Öldürürsünüz ve Ölürsünüz Öyle Sayar Hem Combo Fazla hemde Fazla Sp Kazanırsınız. Öldüğünüzde Sayılır

1-) İlk Olarak wolftü Oyunun Kurulu Olduğu Dizine Girip , Profiles Adlı Dosyaya Giriyoruz.

3-) CTRL + F Yaparak Arama Yerine [Deathmatch] Yazıyoruz ve [Deathmatch] Kısmından Run Speed ‘ i 130 Yerine 150 veya 180 Yapıyoruz Fazla Yaptığınız Taktirde Ban Yersiniz

- Crosshair Bugu

Bunu Pointer ve Value İlede Kodluyabilirsiniz. Ama Kodlamaktan Daha Kolay Bir Yöntem Var ve Bug Fix Yemiyor .

Yapımı :

1-) İlk Olarak wolftü Oyunun Kurulu Olduğu Dizine Girip , Profiles Adlı Dosyaya Giriyoruz

3-) CTRL + F Yaparak Arama Kısmına CrosshairStyle Yazıyoruz 0 veya 1 Yazan Yere Şunları Yazabilirsiniz Önerilerim : 20 , 700 , 90               

NOT : Öncelikle MH Ailesinden özür dilerim para kazandıran link koyduğum için önceden hiç böyle bişey yapmadığım için ondan para kazanıldığını bilmiyordum neyse burdada bi hatam varsa yorumda belirtin lütfen :)

BUG FİX YEMEZ İŞİNİZE YARADIYSA 1 REPİ ÇOK GÖRMEYİN ;) -ALINTI

Ajan1907
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş çok teşekkür ederim dediklerinin hepsini harfiyen uyguladım ve hepsi çok iyi bir şekilde hatasız bir şekilde çalıştı ve bunları yapınca da bir manyak ötesi gibi bir şey oluyormuş :) adamsın cansın seviliyorsun <3 Saygılar...

Ayliminayt
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Eyvallah kardeşim bi rep verir misin :D

Üye
10 HİZMET YILI
https://www.frmexe.com/frm/wolftü-genel/1963027-wolftü-player-txt-dosyasi-i-le
Benim başka forumda paylaştıgım yazıyı kopyalayıp üstünde değişiklik yapıp paylaşmışsın alıntı yazabilirdin ????

Ayliminayt
Süper Üye
9 HİZMET YILI
EfeBey' Alıntı:
https://www.frmexe.com/***/wolftü-genel/1963027-wolftü-player-txt-dosyasi-i-le
Benim başka forumda paylaştıgım yazıyı kopyalayıp üstünde değişiklik yapıp paylaşmışsın alıntı yazabilirdin ????

Bilmiyordum kardeş yazarım şimdi  :-/

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Başka bir forumdan alıntı yapman bi yana, Forumumuzda zaten aynı konu açılmıştı. http://memoryhackers.org/konu-wolftü-player-txt-dosyasi-ile-bug-lar.mh     Konu açmadan önce lütfen dikkat edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...