Hocam zaten 450 seviyeyim artik oyun bilgimin yeterli oldugunu dusunuyorumScript seni en fazla 1 lig yükseltir. Oyun bilgin yoksa script bi işe yaramıyor.
hayır kesinlikle yeterli değil sc li sup ile sorunu çözebilirsinArkadasalar lig Kasmak icin sc yeterli mi ?
Adc mainim ve artik gercekten tek tasiyamiyorum kitle cok toksik ve meta cok bozuk oyun bilgim iyi sc ile bu is cozulur mu ?
Seviye önemsiz, önemli olan lig. 35 levelde Master'a kasanlar var fresh hesapları.Hocam zaten 450 seviyeyim artik oyun bilgimin yeterli oldugunu dusunuyorum
oyun bilgisi ve iyi bir takım arkadaşıda lazım. sana önerim tr de lig kasma cidden toxiclikten oynanmıyorArkadasalar lig Kasmak icin sc yeterli mi ?
Adc mainim ve artik gercekten tek tasiyamiyorum kitle cok toksik ve meta cok bozuk oyun bilgim iyi sc ile bu is cozulur mu ?
Hocam bulundugum sehir itibariyle euwestte cok ping aliyom yoksa 1 dakika durmamoyun bilgisi ve iyi bir takım arkadaşıda lazım. sana önerim tr de lig kasma cidden toxiclikten oynanmıyor
Bende sc yokbızle kasmak ısteyn varmı
Post automatically merged:
yeterlıdır bıde
SC Tek başına taşıtmaz imkanı yok imkanı yokArkadasalar lig Kasmak icin sc yeterli mi ?