- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
EmirOyunda03' Alıntı:Kardeş Wolftü türkiye beta test diyor hilede, ne zaman düzelir, ya da silip tekrar yüklesem çalışır mı?
Şey onun çözümü dur çok uzun Nası Yazsam yA = ZAMAN
EmirOyunda03' Alıntı:Kardeş Wolftü türkiye beta test diyor hilede, ne zaman düzelir, ya da silip tekrar yüklesem çalışır mı?
a4fy4' Alıntı:Kardeş Superrrrrrrrrrrrrr Amna tek mesele ne biliomusun karde ben sahsen envanter ve krkter hack lullanmayacaım ya hani işte kullanmadıgımda oyunda silahla yerken kurt vurusu demesin be tek sıkıntısı o wlp de oluo yani kurt vurusu demesin silahla yiyoken
birbir1101s' Alıntı:EmirOyunda03' Alıntı:Kardeş Wolftü türkiye beta test diyor hilede, ne zaman düzelir, ya da silip tekrar yüklesem çalışır mı?
Şey onun çözümü dur çok uzun Nası Yazsam yA = ZAMAN
Knowzy' Alıntı:a4fy4' Alıntı:Kardeş Superrrrrrrrrrrrrr Amna tek mesele ne biliomusun karde ben sahsen envanter ve krkter hack lullanmayacaım ya hani işte kullanmadıgımda oyunda silahla yerken kurt vurusu demesin be tek sıkıntısı o wlp de oluo yani kurt vurusu demesin silahla yiyoken
Onu hilesizde diyor ve herkeste öyle oyunun bi hatası eğer benim anladığımı diyorsan
EdwardJaxob' Alıntı:Sende nasıl hata vermiyor lütfen oyunu silip xigncode falan gelmeme sunucuyla bağlantı kesme falan
a4fy4' Alıntı:Kardeş Superrrrrrrrrrrrrr Amna tek mesele ne biliomusun karde ben sahsen envanter ve krkter hack lullanmayacaım ya hani işte kullanmadıgımda oyunda silahla yerken kurt vurusu demesin be tek sıkıntısı o wlp de oluo yani kurt vurusu demesin silahla yiyoken
omeygat' Alıntı:Hile Şuan Aktif Deyil Beta Test Diyo yardım
◘VeySel◘' Alıntı:hile olmuyor neden
Memorysevdası' Alıntı:Enter bugu kalktı ya![]()
◘VeySel◘' Alıntı:ne zamana kadar güncelenecek