Örnek?Söylemiş olduğun her zaman geçerli değil. Bazı zamanlarda durum tersine dönebiliyor.
Post automatically merged:
Birşey değil rica ederim.Teşekkür ederim.
Örnek?Söylemiş olduğun her zaman geçerli değil. Bazı zamanlarda durum tersine dönebiliyor.
Birşey değil rica ederim.Teşekkür ederim.
yorum için teşekkürlerAvantajları:
1.Çoğu donanımlarınızı kendi tanıyor ve çoğu kez driver vb sorunlarınız kalmıyor.
2.Zararlı yazılımlardan korkmanıza gerek kalmıyor. Çoğu virüs diğer işletim sistemleri için yazıldığı ve Linux açık kaynaklı olduğu için kötü amaçlı yazılımlar sizi rahatsız etmez.
3.Bazı işleri komut satırından yapmak insana keyif veriyor. (ilk başta uçbirim (komut satırı) çok korkutucu gibi gelse de bir iki tıkla kurabileceğiniz programı komut satırından kurmak size büyük bir keyif veriyor. "Bunu ben kurdum", "Bunu ben başardım" hissi oluşturuyor.)
Dezavantajları:
1. Driverlerin çoğunu kendi kurduğunu belirttim fakat kurmadıklarını bulup kurmamız biraz uğraştırıyor.
2.Sorunlarınızı vb çözebilseniz de bazen kaynaklar ingilizce olabiliyor. Bu durum (Eğer İngilizcen kötüyse) sorun yaratabilir.
3.Sıklıkla kullandığınız veya kullanmak zorunda olduğunuz programların bazen aynısı bulamayabiliyorsunuz.
Okumadan mı yazıyorsun ? Alıntı şeklinde verdim ya örneğini..Örnek?
Post automatically merged:
Birşey değil rica ederim.
Hayır. fakat altına başka alıntı yazınca üstüme alındım.Okumadan mı yazıyorsun ? Alıntı şeklinde verdim ya örneğini..
Aktif olarak sürekli kod yazabiliyorsun kod yazarak wifi yi açıp kapatabiliyorsun o derece ama kodlama bilmiyorsan tavsiye etmemSon dönemlerde işletim sistemimi Linux yapmak istiyorum yararları neler?
Tamam.Yok hayır site arkadaşın yorumlarını otomatik birleştirmiş, birde telden cevap yazınca mecbur böyle oluyor