Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lise 1 öğrencisi notları yüzünden sınıfta kalabilir mi?
Sorumlu derslerinden sorumluluk sınavına kalır genel ortalaması 50 üstüyse sınıfı geçer. Sorumluluk sınavlarından geçmesi lazım ama o dersi verebilmesi için
Bence kalmamalı ben anadolu lisesinde okudum tamam insan ortaokuldan liseye geçerken çok şey değişiyor hayatında ama yine de kitap açmadan 60 ortalamayla bitirdim şahsen sadece sınavdan 1 gün önce çalışıyordum ama okuldan okula farklılık gösterebilir.
Bizim zamanımızda yaz okulu ve büt vardı hala devam ediyorsa 1 şansı daha var demektir. Pandemiden dolayı bir çok kişi eğitimde sorunlar yaşadı bence tolere edebilirler.
Günümüz pandemi şartlarında değişti mi bilmiyorum ama normalde lisede edebiyat 50'nin altındaysa sorumlu olarak geçip seneye bir önceki edebiyat sınavlarını da verirsin ama bütün dersler yıl sonu ortalaman 50den aşağıysa ozaman direk kalıp sınıf tekrarı yaparsın.