Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lise süperdi okula gider gibi yapardım yarı yoldan döner ders yok derdim sonra pc başına oturur metin 2 açardım arkadan funyd çalıyordu hey gidi günler
Benim lise anım ozamanlar tabi temizliğe kalırdık okulda bi sınıf hocası bi bizim sınıf olurduk 11 lerin oldugu katı sabunlardık ve ardından masaları sandalyeleri alıp kayardık çok eğlenceli zamanlardı
hasan adında serseri bi tip devamlı sataşırdı hiç unutmam futbol oynarken devamlı ayagıma kayar üste çıkardı bende bi ara çıldırdım kafasına bi tekme ... sonra arkadaşları dövdü beni
tenefüste sınıfta frizbi oynuyorduk kapı kapalıydı arkadaş kapının oraya attı tam o sırada hoca sınıfa girdi kadını boynundan vurmuştuk sonrasında problem olmamıştı
we had a professor who was super pervy to all the girls, and he was a asshole to all guys. one day he was really pervy to a girl i like, so i come to his class after school and piss all over his desk. class was canceled for 2 weeks, good times.