Lisede 7 zayıfa rağmen 50 üzeri ortalamayla sınıf geçilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Selam, ortalamam 50,1987. Bunda sorun yok, geçmem gerekiyor ama 7 dersten kaldım. Sorun burada yine de geçiyor muyum? Soranlar için lise 1.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
kankacım geçiyorsun fakat gelecek sene sadece baraj derslerden sınava giriyorsun diye biliyorum

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
geçiyorsun. edebiyattan da kalmışsan onun sınavına gireceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kankacım geçiyorsun fakat gelecek sene sadece baraj derslerden sınava giriyorsun diye biliyorum
2 senem bu önceden te tekrar a kaldım geçen sene okul okumadım diye kaldım bu senede okudum ama sadece sınavlar a girdim

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
geçersin baraj derslerden sorumlu kalırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
2 senem bu önceden te tekrar a kaldım geçen sene okul okumadım diye kaldım bu senede okudum ama sadece sınavlar a girdim
diğer arkadaşlarda aynı cevabı vermiş kanka ben 18 senesi mezunuyum liseden biraz sistem değişmiştir belki dedim ama sadece Baraj derslerinden edebiyat,dil bilgisi vb. türü oluyor 1-2 ders onların sınavına gireceksin seneye merak etme seneye veremezsen de lise4 de mezun olana kadar zamanın var her sene girersin :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
geçiyorsun. edebiyattan da kalmışsan onun sınavına gireceksin.
Matematik, Edebiyat, İngilizce, Cografya, Tarih, Kimya, Fizik Bunlardan kaldım hangilerine gircem " saçma gelebilir ama ortalamam 50 üstü buna ragmen "

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
kankacım anadolu lisesi mi okuyorsun

Anadolu Liseleri Baraj Dersleri​

• Türk Dili ve Edebiyatı

İmamhatip Liseleri Baraj Dersleri​

• Türk Dili ve Edebiyatı
  • Kuran-ı Kerim

Spor Liseleri Baraj Dersleri​

• Türk Dili ve Edebiyatı
  • 9. sınıflarda ek olarak Temel Spor Eğitimi
  • 10, 11 ve 12. sınıflarda bireysel sporlar

Güzel Sanatlar Liseleri Baraj Dersleri​

• Türk Dili ve Edebiyatı
Türk Dili ve Edebiyatına ek olarak bölümlere göre baraj dersi mevcuttur.

• Müzik Bölümü: Batı müziği ve teori uygulaması
  • Türk Halk Müziği: Türk halk müziği ve teori uygulaması
  • Türk Sanat Müziği: Türk sanat müziği ve teori uygulaması
  • Görsel Sanatlar: Desen

Meslek Liseleri Baraj Dersleri​

• Meslek liselerinde ise alan dersleri bulunmaktadır. Her alan dersinin kendine özel baraj dersi bulunmaktadır. Ayrıca sınıf düzeyinde de ayrı baraj dersleri bulunabilmektedir.

bu şekilde yardımcı olabilirim

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Matematik, Edebiyat, İngilizce, Cografya, Tarih, Kimya, Fizik Bunlardan kaldım hangilerine gircem " saçma gelebilir ama ortalamam 50 üstü buna ragmen "
yoo niye saçma gelsin :D edebiyattan sorumlu olacaksın sınavına gireceksin 50+ alman gerekecek yoksa mezun olamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bro 7 dersin tamamından değil türk dili gibi bir dersten kaldıysan sorumluluk sınavına girecen seneye mata varmıydı onu hatırlamıyom ve öneri olarakta biraz dersleri fian dinle çalışmasan bile yoksa ilerisi baya sıkıntı olur senin için

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Geçiyorsun dostum edebiyattan kaldıysan eğer edebiyatın sorumlulugunu veriyorsun yazın. Eğer geçemezsen sonraki sene sonraki sene de geçemezsen yine sonraki seneye kalıyor. 12.sınıfta geçemezsen de diploma alamiyorsun ama 12 de gecirirler buyuk ihtimal

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
edebiyat dersinden 50 nin aşağısında aldığında sorumlu olarak kalıyorsun sonraki seneye geçiyorsun ama sonraki sene sınava girip 50 üstü alıp o dersi vermen gerekiyor yoksa mezun olamazsın ( ben sorumlu kalmıştım cevapları verip geçirmişlerdi )

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Edebiyat ortalaman 50 ve üstü olursa düz geçiyorsun.Eğer edebiyattanda kalmışsan sorumluluğa giriyorsun eğer sorumludanda kalırsan her sene 12 ye kadar sınav oluyorsun eğer yine kaldıysan diploma vermiyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
geçer sin ama ana derslerden seneye okulun ilk dönemi, 2.dönemi yada okulun kapanacağı son hafta sorumluluk sınavına girersin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Temel dersler var bu dersleri geçemez isen sorumluluk sınavlarına giriyorsun o sınavlardan geçesiye kadar 30 yaşına kadar geçemesen bile 31 yaşında gene o sınava girebiliyorsun ama 12 den sonra diploma vermezler sorumluluk sınavını bitirmeni beklerker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...