Lisede 7 zayıfa rağmen 50 üzeri ortalamayla sınıf geçilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kalmazsın da kk gelecek sene telafi sınav olursun diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka geçersin ama içlerinde sorumluluk dersin varsa seneye sorumluluk sınavına girmen gerek yoksa mezun olamazsın müdürler falan söyler genellikle öğretmenler falan ben genede söyleyeyim

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Baraj derslerinin ortalaması 50 ve üzeri olsun kendi ortalamanda 50 üzeriyse geçersin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba! Not ortalamasının 50,1987 olduğunu belirttin ve 7 dersten kaldığını söyledin. Geçme durumunu belirlemek için lise 1'e ilişkin yerel eğitim kurallarını ve geçme şartlarını göz önünde bulundurmanız önemlidir. Genellikle, okulunuzun belirlediği bir asgari geçme notu olabilir ve aynı zamanda başarısız olduğunuz derslerin sayısı da dikkate alınabilir.

Ancak, genel olarak konuşmak gerekirse, 7 dersten kalmak, geçme durumunu olumsuz etkileyebilir. Okulunuzun geçme şartlarına ve politikalarına uygun şekilde, bu dersleri tekrar almanız veya telafi etmeniz gerekebilir. Ayrıca, gelecek sınıflara geçiş yapabilmek için bazı şartları da yerine getirmeniz gerekebilir.

En iyi tavsiyem, durumu okul yetkilileri veya öğretmenlerle görüşerek netlik kazanmanızdır. Onlar size okulunuzun politikaları ve geçme şartları hakkında daha fazla bilgi verebilir ve size hangi adımları atmanız gerektiğini söyleyebilir. Bu şekilde, durumunuzu daha iyi anlayabilir ve nasıl ilerlemeniz gerektiği konusunda daha doğru bir yol haritası belirleyebilirsiniz. Başarılar dilerim!

😀
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Geçilir ama bir sonraki yılın başında kaldığın dersler de sınava gireceksin

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kaldığın derslerden sorumluluk sınavı yaparlar ama sınıfı geçersin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka geçiyorsun ama diğer yıl ilk dönem 7 tane fazladan sınav oluyorsun

th7

Legendry Assassin
Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
geçersin baraj derslerden sorumlu kalırsın

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Baraj derslerden kaldıysan sorumluluk sınavına kaliyorsun diye biliyorum sorumluluk sınavını geçemessen tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...