Kesin bir meslek hayalim yok. Dediğim gibi dile yatkınlıgım var fakat yoruldum, usandım. İçimden bir ses şuan seçmemem gerektiğini söylüyor yani emin değilim çok kararsızım.Bence dil üzerinden yürü önü daha açık oluyor ama Avukat olucam falan diyorsan EA'dan git
Eğer sayısalın iyi değilse hiç girme. Ama eğer başımı dersten kaldırmam çalışır yaparım diyorsan tabii sayısal çok daha iyi.bu sene bende seçeceğim yardımcı olun istediğim meslek yazılım mühendisliği fakat korkuyorum 11 12 de kalırım diye
matematiğim çok mu çok iyi değil ama kurtarırım bir şekilde sayısal okursam yazılım için çok daha iyi olur diye düşünüyorum teşekkürlerKesin bir meslek hayalim yok. Dediğim gibi dile yatkınlıgım var fakat yoruldum, usandım. İçimden bir ses şuan seçmemem gerektiğini söylüyor yani emin değilim çok kararsızım.
Post automatically merged:
Eğer sayısalın iyi değilse hiç girme. Ama eğer başımı dersten kaldırmam çalışır yaparım diyorsan tabii sayısal çok daha iyi.
Matematik çalışılır yapılır bi şekilde yine ama fizik kimya için biraz basması lazım kafanın.matematiğim çok mu çok iyi değil ama kurtarırım bir şekilde sayısal okursam yazılım için çok daha iyi olur diye düşünüyorum teşekkürler
fizik ve kimyadan en son 40 almıştımMatematik çalışılır yapılır bi şekilde yine ama fizik kimya için biraz basması lazım kafanın.
ne olacak bende bilmiyorum xdfizik ve kimyadan en son 40 almıştım
Dediğim gibi işte başını kaldırmadan çalışabilecek potansiyel görüyorsan kendinde yaparsın. Mesela ben görmüyorumfizik ve kimyadan en son 40 almıştım
ne olacak bende bilmiyorum xd
hayırlısı olsunDediğim gibi işte başını kaldırmadan çalışabilecek potansiyel görüyorsan kendinde yaparsın. Mesela ben görmüyorum
Çok aradayım ben de bilmiyorum.
Dostum 12 sınıfta kalma ihtimalin nerdeyse yok az buçuk derslerine çalıssan bile notları şişiriyorlar üni sınavı var diye, 10 sınıf en tehlikeli dönem onu atlatırsan bir sorunla karşılaşacagını sanmıyorumbu sene bende seçeceğim yardımcı olun istediğim meslek yazılım mühendisliği fakat korkuyorum 11 12 de kalırım diye
Kanka canın sıkılsa bile şöyle düşün 11 sınıfta alanı seçersin 2 yıl daha çilesini çekersin sonra gidersin ve daha iyi yerlere bile gelebilirsin sabırlı olKesin bir meslek hayalim yok. Dediğim gibi dile yatkınlıgım var fakat yoruldum, usandım. İçimden bir ses şuan seçmemem gerektiğini söylüyor yani emin değilim çok kararsızım.
Eğer sayısalın iyi değilse hiç girme. Ama eğer başımı dersten kaldırmam çalışır yaparım diyorsan tabii sayısal çok daha iyi.
kuaförlük bölümünden aç kalmassınSelamlar. Bu sene alan seçimi yapıyoruz. Direkt konuya geçeyim. Kararsızım, aklımda 2 bölüm var şuanlık; Eşit ağırlık ve sözel. Aslında dilim çok iyidir ve ilgim var. Fakat ortaokulda da 15 saat ingilizce gördüğümden ingilizceden bıktım. Seçsem yine yaparım ama içimden bir his seçmemem gerektiğini söylüyor. Sayısala hiç girmiyorum bile. Eşit ağırlık veya sözel seçmem biraz formalite olacak gibi. (Eğer meslek seçemezsem veya yapamazsam yahut vazgeçersem 12de dile geçerim diye düşünüyorum.) Onun dışında eşit ağırlık ve sözelin dersleri aynı. Tek fark sözelde 2 saat temel matematik, ea da 6 saat ileri matematik. Matematik biraz gözümü korkutuyor açıkcası. Sizce ne seçmeliyim, öneriniz var mıdır? (Söylediğim alanlardan meslekler de önerirseniz sevinirim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?