Lisede hangi alanı seçmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dilde iyisen dil seçmeni öneririm belki ilerde yurtdışına gidersin onun dışında dilde iyi para var diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Sayısalın pek iyi değilse eşit ağırlık öneririm. Ama eğer ki Spiker olmak istiyorum vesaire dersen tabii ki sözel seçmen daha mantıklı olacaktır.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
valalha bu devirde küçükken inligizce ögrenmek sart dil olarak lise alanında bölüm secebilirsin

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kendini ilgili bulduğun alana yönelmelisin bence. Benim en büyük hatalarımdan bir tanesi sayısalımın iyi olmasına rağmen daha kolay olduğunu düşündüğüm için sözel bir bölüme gitmem oldu. :D

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
muhasebe olabilir ise yarar yurtdisinda is bulmasi kolay olabilir

I don’t care what people think or say about me
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Programlama seçebilirsiniz cok kolay ve hayatinin geri kalanında seni magdur etmez bu bölüm

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
elektirik bölümü varsa bilmiyorum duymuştum bir yerden varmı öyle bi bölüm tam emin değilim ama eğer varsa bence ona git

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence geleceğin mesleğideolan yazılımcılık

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Selamlar. Bu sene alan seçimi yapıyoruz. Direkt konuya geçeyim. Kararsızım, aklımda 2 bölüm var şuanlık; Eşit ağırlık ve sözel. Aslında dilim çok iyidir ve ilgim var. Fakat ortaokulda da 15 saat ingilizce gördüğümden ingilizceden bıktım. Seçsem yine yaparım ama içimden bir his seçmemem gerektiğini söylüyor. Sayısala hiç girmiyorum bile. Eşit ağırlık veya sözel seçmem biraz formalite olacak gibi. (Eğer meslek seçemezsem veya yapamazsam yahut vazgeçersem 12de dile geçerim diye düşünüyorum.) Onun dışında eşit ağırlık ve sözelin dersleri aynı. Tek fark sözelde 2 saat temel matematik, ea da 6 saat ileri matematik. Matematik biraz gözümü korkutuyor açıkcası. Sizce ne seçmeliyim, öneriniz var mıdır? (Söylediğim alanlardan meslekler de önerirseniz sevinirim.)
Motor bolumu en iyisi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
elektirik okumalısın bence elekitirk önü kapanmayacak bi meslek dalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...