Gerçekten bıktım ya. Emin değilim ne yapacağımdan. Dili şuan seçersem içim rahat etmeyecek sanki. En kötü 12de tekrar dile geçer eksiğimi kapatırım diye düşünüyorum.Hocam bıkmak gibi bir hata yapmayın diliniz iyi ve ilginiz varsa gidip direkt o bölüme gidebilirsiniz aslında, hem geleceği açıkta bir meslek olduğu için işsiz kalma gibi seçenekleriniz çok az. Yurt Dışına gitme gibi bir ihtimaliniz olursa da çok rahat edersiniz bence.
Ea'dan sayısala geçtim. Bakalım gidişata göre bilg. mühendisi veya yazılıma yönelicem.bilgisayar programcılığına adım at sen
İyi yapmışsın bence umarım işin rast giderEa'dan sayısala geçtim. Bakalım gidişata göre bilg. mühendisi veya yazılıma yönelicem.
Teşekkürler. Sayısalı pek yapamıyorum ama çalışırsam yapabileceğime inanıyorum. Meslek seçeneği de diğerlerine nazaran daha fazla. Hayırlısı olsunİyi yapmışsın bence umarım işin rast gider
Yabancı dile yatkınım kendim geliştirmeyi düşünüyorum farklı bir meslekle beraber. Bu şekilde gidebilirsem çok daha iyi bir iş yakalayabilirimAbi hiç düşünme direkt yabancı dile git ciddi söylüyorum.Bu ülkeden kaç kurtar kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?