aman kardesim dur sıkıntı felan cıkartma okuldan uzaklastırılma felan alırsınperşembe günü aldı çıkışta istedim bende kalıcak dedi müdüründe haberi var cuma gitmedim okula pazartesi isticem bakalım vermezse sorun çıkarıcam hoca juulu 100-150tl sanıyor herhalde
Post automatically merged:
kral bizim tuvalette çok sigara olayı oluyor baskın attılar yakalattık
teşekkürleryasak diye biliyorum, çanta kontrolü bile legal olarak yasak yapamazlar hakları yok.
Öyle bir hakkı kesinlikle yok eğer vermezse yönetim kuruluna şikayet et zinnetine geçirmesinarkadaşlar selam ben okul tuvaletinde juul içerken hoca baskın attı aldı çıkışta istedim bende kalıcak dedi haftaya da vermezse ne yapmam gerekiyor? sonsuza kadar onda kalma hakkı var mı
not: lise 3'üm yaşımı eskiden yanlış yazmışım
onda durma gibi bir hakkı yok eninde sonunda vermek zorunda ya müdüre verir müdürden alırsın yada haftaya verir.arkadaşlar selam ben okul tuvaletinde juul içerken hoca baskın attı aldı çıkışta istedim bende kalıcak dedi haftaya da vermezse ne yapmam gerekiyor? sonsuza kadar onda kalma hakkı var mı
normalde okul kuralı gereği okul içinde ve çevresinde içmek yasaktır. Resmi olarak okul kurallarında yazar. aldıysa vermez vermek zorunda değildir. ama sen Kibarca Hocam bida Okul içerisinde ve çevresinde içmiyeceğini Beliteceksen verir. Mahkeme dava açsanda Şikayet etsende Onu haklı bulucaklar sonuçta OKul Kuralı :/ Oyüzden İçme bidaarkadaşlar selam ben okul tuvaletinde juul içerken hoca baskın attı aldı çıkışta istedim bende kalıcak dedi haftaya da vermezse ne yapmam gerekiyor? sonsuza kadar onda kalma hakkı var mı