Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum nakil yaptırmak için dilekçe verilmesi gerekiyor okulundaki memurdan müdür yada müdür yardımcısı izniyle alabilirsin ve kontenjan olup olmadığına internetten araştırmanı öneririm aynı şekilde boş kontenjan bölümde varmı diye müdür yardımcısına sorarak geçiş yapa bilirsin
Alan değiştirmek için ailenin gelip müdür yardımcısıyla konuşması yeterli. İstediğin zaman alan değiştirebilirsin fakat şu an covidden dolayı işler değişmiş olabilir mi bilmiyorum sonuçta sınıf değiştirmen gerekecek.
Nakil içinde ayın belirli günlerinde sistem üzerinde açılıyor yine müdür yardımcısı aracılığı ile bu durumu düzeltebilirsin.
you need to submit a petition for transfer. You can get it from the officer in your school with the permission of the principal or the deputy principal
Transfer yapmak lise planlarınızda bazı kırışıklıklara neden olabilir, ancak olası zorlukların farkındaysanız ve bunlarla nasıl başa çıkacağınızı önceden planlamaya başlarsanız, yolun aşağısındaki hoş olmayan sürprizleri ve hayal kırıklıklarını en aza indirirsiniz.
Üç yıllık liselerde 10'uncu sınıftan, dört yıllık genel lise türü okullarda 11'inci sınıftan sonraki sınıflarda not şartına bakılmaksızın isteyen öğrenci, 1 ay içinde alanını değiştirebilir.