Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Meslek lisesi çıkışlıyım bende 9-10 yıl önce mezun oldum son senemde saçımı uzatırdım sabah hoca kızım hoş geldin diyerek döşenmişti bana yani meslek liselerinde genel kuraldır bu saç sakal kıyafet mevzusu
Bndan 5 sene öncesi için bakarsak eğer konuya yasaktı. sanırım yönetmeliklere göre hala yasak. Ama şimdi bakarsan kimse bakmıyor saça. O yüzden yasak değil.
Okuldan okula değişiyor. Devlet okullarının çoğunda yasak. Yönetmeliklere bakmak lazım ben yasak diye biliyorum belirli bir kılık kıyafet yönetmeliği var rahat ulaşırsın aslında.Hocalar takarsa kestirir. umursamazsa kesmezsin uzatırsın ama genelde dsiplin dışı bir davlranış olark göründüğü için kestiriyorlar.
okula göre değişebiliyor ama tabiki bu okulun kuralı değil genellikle hocaların veya müdürün keyfine göre olabiliyor o yüzden istediğin kadar uzat bişey yapamazlar