olsun be reis her şer, neye layıksa ona dönüşürmüş.Hayırlı olsun kardeşim yolun açık bahtın güzel olsun açıktan okuduğum için öneri veremiyorum
oda olur inşallah be abiOrta okul ergenligini üzerinden at
Tamam abi akışına bırakıcam o zamanEmin ol 4 sene su akar gibi geçiveriyor ben daha demin 9 da yeni sınıf arıyordumo yüzden merak etme kardeşim geçer akışına bırak pek düşünme. Ben düşünmedim bak şimdi üniye geçtim
![]()
Bakacağım ustatavsiyem elektrik oku bende 9.sınıfa yeni geçtim en kolay bölüm elektrik dedi abimin önerisi ve bol bol çalışman lazım sanal ortamla ilişkini azda olsa keseceksin. önerim bu kadar k.g
İkisinide denesem aynı anda yürüte bilirmiyim ?Kendini kasma zaten herkes lise anısı der durur da o kadar şey yaşadım lisede hiçbiri aklımda değil. Okuma hayalin varsa boş yapma okulda düzgün bir şekilde dersleri takip et falan yok dersen ki arkadaş ortamı buldum mu tozuturum umurumda olmaz okumak o zaman da anı yaşa geç.
Yürütürsün canım neden yürütemeyecek'sin ki halledersin.İkisinide denesem aynı anda yürüte bilirmiyim ?
hadi inşallahYürütürsün canım neden yürütemeyecek'sin ki halledersin.
Sakin reis tamam niye kızdın ki bu kadaryav okul okul işte yav ne önerisii git oku bitir