Liseye Geçenlere Öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskiden Maze in QeYFi idi
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Beyler bu yıl liseye geçecek olan kişilerden biride benim şimdi bir söyleyin hele ne yapmamız ve ne yapmamamız gerekiyor lisede ?
Bütün önerileri göz önüne tutucam.

noldu ya foton gitti ?
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hayırlı olsun kardeşim yolun açık bahtın güzel olsun açıktan okuduğum için öneri veremiyorum

Üye
7 HİZMET YILI
İyi bir üniversite hayaliniz varsa çok erken demeyin arkadaşlar en kötü işlediğiniz konuyu tekrar edin şuan lise 1 e dönme şansım olsa deli gibi dersime odaklanırdım bunu aklınızdan çıkarmayın LÜTFEN bu başka forumlar başka siteler de hep bulunursunuz ama lisede hep bulunamazsınız.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hayırlı olsun kardeşim yolun açık bahtın güzel olsun açıktan okuduğum için öneri veremiyorum
olsun be reis her şer, neye layıksa ona dönüşürmüş.
yani açıktan okumuş bile olsan inşallah güzel bir işe güzel bir hayata sahip olursun.

Üye
7 HİZMET YILI
ve işinize karışmak gibi olmasın ea sayısal karışıklığına kalırsanız lise 2 de seçiliyor galiba size bir abi tavsiyesi sayısala koşun :d

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Orta okul ergenligini üzerinden at

Üye
7 HİZMET YILI
emin ol sayısal seçip en kötü test vs. çöz demiyorum bir tekrar yap biyolojiyi kolay öğrenebilirsin ancak kimya ve fizik de çalışman gerekicek matematiği saymıyorum tm de edebiyatı yaparım vs. gibi düşünme hukuk kasmıyacaksan çok zor :D iyi bölüm yok tm de

Daha demin evdeydim
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Emin ol 4 sene su akar gibi geçiveriyor ben daha demin 9 da yeni sınıf arıyordum :D o yüzden merak etme kardeşim geçer akışına bırak pek düşünme. Ben düşünmedim bak şimdi üniye geçtim :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Emin ol 4 sene su akar gibi geçiveriyor ben daha demin 9 da yeni sınıf arıyordum :D o yüzden merak etme kardeşim geçer akışına bırak pek düşünme. Ben düşünmedim bak şimdi üniye geçtim :)
Tamam abi akışına bırakıcam o zaman

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
tavsiyem elektrik oku bende 9.sınıfa yeni geçtim en kolay bölüm elektrik dedi abimin önerisi ve bol bol çalışman lazım sanal ortamla ilişkini azda olsa keseceksin. önerim bu kadar k.g

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kendini kasma zaten herkes lise anısı der durur da o kadar şey yaşadım lisede hiçbiri aklımda değil. Okuma hayalin varsa boş yapma okulda düzgün bir şekilde dersleri takip et falan yok dersen ki arkadaş ortamı buldum mu tozuturum umurumda olmaz okumak o zaman da anı yaşa geç.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kendini kasma zaten herkes lise anısı der durur da o kadar şey yaşadım lisede hiçbiri aklımda değil. Okuma hayalin varsa boş yapma okulda düzgün bir şekilde dersleri takip et falan yok dersen ki arkadaş ortamı buldum mu tozuturum umurumda olmaz okumak o zaman da anı yaşa geç.
İkisinide denesem aynı anda yürüte bilirmiyim ?

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
yav okul okul işte yav ne önerisii git oku bitir

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Ilk okul çocukluk donemin ,orta okul yavas yavas çocuklukta kurtulma donemin
Lise ise banbaska ve en guzel yillarin hayellerin aşk dolu yillarin ne olucan derslere gomulecen senin en aktif ve heycanli unutulmaz hayatin olucak universite tam bir oturakli ve sorumlumluluk sahibi heycan eglence bir arada yillar olucak her doneminin kiymetini bil birdaha olmayacak

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dolu dolu yaşamaya çalışacağım üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...