Evet düşük seviye bilgisayarları olanlar için geliştirilmiş bir oyun zaten. O yüzden pek de abartılacak şeyler getirmezler diye düşünüyorum. Eğer öyle olursa fps sorunlarıda çıkar daha çok sıkıntı olur.lite pass önemli olacaktır diye düşünüyorum çünki gelir kaynagı bu nokta.
optimizasyon da degişikliklerin aman aman olacagını düşünmüyorum oyunun amacı düşük ayarlardaki pc lerinde çalışması çünki
bence oyun içerisindeki custom odasının kurulmasını biz oyunculara bırakmaları lazım aksi taktirde daha çok kan kaybederler diye düşünüyorum...açıklama yapmadılar her zaman gibi royal pass yenilenir işte
derdim optimizasyon dan ziyade oyunun içerigindeki skin lerin artması ve ulaşılmasının kolaylaştırılması. ayrıca custom odalarını artık bizlere bırakmalılar.Evet düşük seviye bilgisayarları olanlar için geliştirilmiş bir oyun zaten. O yüzden pek de abartılacak şeyler getirmezler diye düşünüyorum. Eğer öyle olursa fps sorunlarıda çıkar daha çok sıkıntı olur.
evet geldi ama yazık oldu oyunun içine etmişler bu saatten sonra oyun hiç oynanacagını zannetmiyorum yazık oldu gerçekten emeklere vs'lere çok yazık oldu. Pubg Lite ile sanırım artık ilgilenilmeyecek ve oyunu kaldıracaklar...geldi mi
Şakamısın arkadaşım oyuna güncelleme geldi zatenForumu takip ediyorum. Henüz bir gelişme yok.
hocam keşke gelmez olaydı var olan rank sistemide gittiŞakamısın arkadaşım oyuna güncelleme geldi zaten
sorma 1. sezondan beri dünyayı kastım kıyafet silah şu bu hepsi yalan oldu bitti gittihocam keşke gelmez olaydı var olan rank sistemide gitti
2 ay bekle güncelleme gelsin diye rank kas buglar fixlensin diye bekle yenilikler gelsin diye bekle birde bak rank gitsin benim için oyun bitmiştir artık amaç yok oyunda hilesizler oyunu bırakıp hileler aralarında kapışacak artıksorma 1. sezondan beri dünyayı kastım kıyafet silah şu bu hepsi yalan oldu bitti gitti
lite pass kalkacak diye düşğnüyordumki gercektende öyle olmus oyun sıradan oyuna dönmüş resmen herkes hayırlı olsun oynamaya devamMerhaba Arkadaşlar,
Malumbu hafta yeni sezon geliyor içerikle ilgili neler var bilgisi olan varsa paylaşa bilirse memnun olurum.
Not: Umarım konu dogru yerdedir.
sen gel birde bana sor abi ne skinler çıkardım sanırsın şimdi ortada kalmışım bu tarz bı guncelleme kesınlıkle beklemıyordumsorma 1. sezondan beri dünyayı kastım kıyafet silah şu bu hepsi yalan oldu bitti gitti
onlar niye silindi ben halada anlamadım.sen gel birde bana sor abi ne skinler çıkardım sanırsın şimdi ortada kalmışım bu tarz bı guncelleme kesınlıkle beklemıyordum
valla pek oynayasım gelmiyor artık rank mank lite coin hiç bişi kalmamış etkinlikte yok oyunda amaç ne peki ????? hiçlite pass kalkacak diye düşğnüyordumki gercektende öyle olmus oyun sıradan oyuna dönmüş resmen herkes hayırlı olsun oynamaya devam
tamamen saçmalıktan ibaret oyunu dümdüz bir hale getirmişler umarım hassasiyet ayarları falan kaybolmamıstır bırde onlarla ugrasamamonlar niye silindi ben halada anlamadım.
yok onlar da bir değişiklik ama oyunda bir amaç kalmadıtamamen saçmalıktan ibaret oyunu dümdüz bir hale getirmişler umarım hassasiyet ayarları falan kaybolmamıstır bırde onlarla ugrasamam
amaç oyunu ileriye taşımak yerıne dahada asagıya cekmek kesın baska acıklamasıda yok zaten bunun onca oynayan ınsana saygısızlıktır oyuna ılk andan ıtıbaren ne yaptılarkı sımdı gerı alıyorlar herseryıvalla pek oynayasım gelmiyor artık rank mank lite coin hiç bişi kalmamış etkinlikte yok oyunda amaç ne peki ????? hiç
tamamda yani sebeb olarak ne belirtiler onu bilmiyorum ben niye silindi yani gerekçe neydi.tamamen saçmalıktan ibaret oyunu dümdüz bir hale getirmişler umarım hassasiyet ayarları falan kaybolmamıstır bırde onlarla ugrasamam
aynen öyle ama biz napıcaz yınede oyuna girmeye devam edıcez cunku sevıyoruz abı oyunu nabıcan ortamda kurduk gırıcen tabıyok onlar da bir değişiklik ama oyunda bir amaç kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?