Anyways
Süper Üye
Ben baya denedim forumdaki çözümlerinede baktım olmuyor hata veriyor.. Kolay bir yöntemi yokmu oyunu açıncada tekrar yükle diyor
Denedim Dostum Şimdi Oyunu tekrar yüklemektende bıktım hile sanki boşta kalıyor injekt olmuyorhttps://memoryhackers.org/konular/lm2-ve-clientfxdb-hata-cozumu.43919/ Bu konuya baktınmı burdakileri tek tek yap olmuyorsa mh.ts3self.com ts git
Denemişsin okumamışsın sanırım.Oyunu neden sildiğini söylim Cshell.dll ve Cres.dll dosyalarını silmediğin için senden oyunu silip tekrar yüklemeni istiyor.Denedim Dostum Şimdi Oyunu tekrar yüklemektende bıktım hile sanki boşta kalıyor injekt olmuyor
O başka bir hatanın çözümü clientfxdbDenemişsin okumamışsın sanırım.Oyunu neden sildiğini söylim Cshell.dll ve Cres.dll dosyalarını silmediğin için senden oyunu silip tekrar yüklemeni istiyor.
Denedim Oyunu En Az 7-8 defa sildim yükledimDenemişsin okumamışsın sanırım.Oyunu neden sildiğini söylim Cshell.dll ve Cres.dll dosyalarını silmediğin için senden oyunu silip tekrar yüklemeni istiyor.
Oyun konumunu açıp bu 2 dosyayı silince istemez. Cshell.dll ve Cres.dllDenedim Oyunu En Az 7-8 defa sildim yükledim
Bu arada csgobeta olmaya başladı her Hileyi açışımda dosyayı dogruluyorum benim için eziyet oluyor Çözümü Var mı..?Oyun konumunu açıp bu 2 dosyayı silince istemez. Cshell.dll ve Cres.dll
Zaten hemen öyle yapıyorum ilk önce lm2 veriyor sonra oyunu açışımda oyunu sil baştan yükle son kez deniyicem buda olmasa sağlık olsunbir diğer çözüm olarak oyunu açtıgınızda ekranın sağ alt bölümünde xcode dolarken hileyi loadlarsanız sorununuz çözülecektir
Sürekli Siliyorum lm2 hatası veriyor hala önerin var mı .?Cshell.dll ve Cres.dll siliyorsun xigncode dolarken hileyi load ediyorsun sorunu çözüyorsun.
Loader'dan configure bölümüne gelip Delay'ı 7 yapabilirmisin?Sürekli Siliyorum lm2 hatası veriyor hala önerin var mı .?
Resimli gösterirmisin sana zahmet .?Loader'dan configure bölümüne gelip Delay'ı 7 yapabilirmisin?
Teamwiewer müsait oldugun zamanda yaparmısın .?Denemişsin okumamışsın sanırım.Oyunu neden sildiğini söylim Cshell.dll ve Cres.dll dosyalarını silmediğin için senden oyunu silip tekrar yüklemeni istiyor.