- Yasaklandı
olmuyor?Çalıştıra gir oraya %temp% yaz klasörde bulunan bütün dosyaları sil silinmeyelenlere atla de sonra hileyi yönetici olarak çalıştır ve oyuna giriş yap bu şekilde sorun düzeltebilirsin.
bir süre sonra hatasız oyundan atılma gibi şeyler oluyor napacam%temp% yaz klasörde bulunan bütün dosyaları sil
Oyun donarak veya kasılarak mı atıyor .
bir süre sonra hatasız oyundan atılma gibi şeyler oluyor napacam
Şöyle diyeyim CTRL basıyorum masaüstü atıyor ve oyundan görev çubugundan gidiyor kapanıyor.CTRL basmasam bile oluyor+logOyun donarak veya kasılarak mı atıyor .
bi video var onun hakkında bulursam sana atarım abiReis bendede oluyor bilen var mı?
knk vido var yeni birisi çekmiş bende oldu farklı bi yöntem linkini bulursam atayımAynı hatayı bende alıyorum temp dosyayısının içindekileri sildim ama hiçbir şey değişmedi bence hilede sıkıntı var kardeşim bi bakarsanız
Çok iyi olur kardeşim bekliyorum kısa süredeknk vido var yeni birisi çekmiş bende oldu farklı bi yöntem linkini bulursam atayım
İnternet YavastirJ
Bende de aynı hata oluyor. Lütfen çözüm getirin.
düzeldiReis bendede oluyor bilen var mı?
Şuan düzeldi midüzeldi
Düzelmemiş aynı hataŞuan düzeldi mi
Evet Öncelikle %appdata% e gir İlk olarak Appdata içinde local olucak onun içine Temp Yoksa Temp isimli bi klasör oluştur sonra appdatanın içinde olan Romaing klasörünün içine yoksa Temp Dosyasını Kur Sonra Cs Kapalıyken Hile Programını Loaderla Sonra Waiting game çıktıktan sonra Cs yi Aç Hata Verse Bile Önemseme Inserta Bastığında Sorun Düzelicektir...Düzelmemiş aynı hata