Eywallahkarşim jet hızındayım süper olmuş herzamankı ggıbı ellerine sağlık prıson xpury senı
Herkesin görüp fikrini yazması için koymuş olabilirim ?özel mesajı boşuna koymuşlar heralde
neyse güzel olmuş
Teşekkür ederimBaya güzel olmuş
Tm yaparım yaptıktan sonra konuya eklerim.Yav Sen nasıl bi kralsınknk kırmızı olan'nı da yapsana
![]()
Tm yaparım yaptıktan sonra konuya eklerim.
Eklenditamamdır cansın![]()
imza kısmında resim ekleme yerinden yapabilrisinBuda benim imzam nasıl (imzayı sadece yapıştırma mı yapıyoruz)
Söz konusu "VATANsa" gerisi teferruatır...
![]()
güzel olmuş sen yaptıysan elıne saglıkBuda benim imzam nasıl (imzayı sadece yapıştırma mı yapıyoruz)
Söz konusu "VATANsa" gerisi teferruatır...
![]()
Eyw.güzel olmuş ama sondakinin ışığı olmamış.
Evet ben yaptım bugün onaylı üye oldum daha doğrusu dün akşam resim alıntı gif falan banim yazıda avatardakini de ben yaptım güzel olmuş gerçekten ben çok beğeniyorum sana bi soru soracam imzayı nasıl atıyoruz imza bölümünden kopyala yapıştırmı yapıyoruz öyle yapınca 2 tane resim çıkıyorgüzel olmuş sen yaptıysan elıne saglık
Tamam buldum mesaj yazınca kendi kendine mesaj geliyorgüzel olmuş sen yaptıysan elıne saglık
Krdşm daha önce de x versiyonunu yapmıştın ztn neyse ellerine sağlık güzel olmuş.Herkesin görüp fikrini yazması için koymuş olabilirim ?
Teşekkür ederim