Çözüldü Loader açtıktan sonra kendini kapatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Sözlü uyarı!
MH Loader winrardan çıkarıp yönetici olarak çalıştırdıktan sonra kendi kendine kapanıyor ve jmc adlı dosya kalıyor jmc dosyasını çalıştırmak istediğimde ise bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor uyarısı veriyor sorun nedir bilgisi olan varmıdır?

Çözüm
Virüs programım yok windowsun ki de kapalı onları daha önce de kapalı tutuyordum bugün işten geldim gireyim dedim giriş yapamadım
Post automatically merged:

Windowsu eski derlemeye alınca düzeldi şimdilik umarım tekrar bozulmaz
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
dostum windows sürmününden dolayı olabilir veya güvenlik duvarını kapat mesela win 11 de ben en son güncellemeri yaptım bendede aynı hata vardı sürümleri kaldırdım updateden sorun bende düzeldi belki güncellemelerden dolayı olabilir dostum

dostum windows sürmününden dolayı olabilir veya güvenlik duvarını kapat mesela win 11 de ben en son güncellemeri yaptım bendede aynı hata vardı sürümleri kaldırdım updateden sorun bende düzeldi belki güncellemelerden dolayı olabilir dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
win 10.0 derleme 19042 şuanda güvenlik duvarını kapattım herşeyi kapattım yeniden başkattım 1 kere çalıştı sonra oyuna girince yine aktif olmadı
1674580310633.png

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Virüs programından dolayı oluyor büyük ihtimalle, bir başka ihtimal ise windowsun kendi güvenlik duvarı izin vermiyordur

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Virüs programım yok windowsun ki de kapalı onları daha önce de kapalı tutuyordum bugün işten geldim gireyim dedim giriş yapamadım

Windowsu eski derlemeye alınca düzeldi şimdilik umarım tekrar bozulmaz

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...