konu ile alakası yok antivirüs programını kapat hile de virüs bulunmamaktaHİLEYİ NİDİRİRKEN BAŞARISIZ VÜRÜS HATASI BULUNDU DİYOR HELP Mİ
windows defenderi kapatıp bir daha yükle sorunun çözülecektir.HİLEYİ NİDİRİRKEN BAŞARISIZ VÜRÜS HATASI BULUNDU DİYOR HELP Mİ
Ama Başkaları girerken Biz giremiyoruz Yardimcida olmuyorsunuz.Sorun 24 saat içerisinde çözüme ulaşacaktır gerekli işlemler yetkililer tarafınca yapılıyor.
@#Frenzy //Kilit
Ama Başkaları girerken Biz giremiyoruz Yardimcida olmuyorsunuz.
Ros Oynuyorum Hile Aktif 1 tanesı otekıler kapali aktif olandan girmeye çalişiyoruz hata verıyor onu dedım baskalarında gırıyor hıleyı yapıp cozumunu de vermıyorsunuz baskaları gırerken bız nıye gıremıyoz yardımcı olurmusunuz?Yardımcı olmuyoruz ? bilgi aktarımdan daha büyük yardımı kim sizlere yapıyor merak ediyoruz.
Beklemede kalıp forumda bulunan başka hileyi kullan, gereken kişiler test olarak kullanıyorlar oynamak için değil.
Ros Oynuyorum Hile Aktif 1 tanesı otekıler
Ros Oynuyorum Hile Aktif 1 tanesı otekıler kapali aktif olandan girmeye çalişiyoruz hata verıyor onu dedım baskalarında gırıyor hıleyı yapıp cozumunu de vermıyorsunuz baskaları gırerken bız nıye gıremıyoz yardımcı olurmusunuz?
Bedava hile veriyorlar onu bile beğenmiyorsunuz. Bu kişiler emek ve zaman veriyorlar. Niçin sırf siz oyun daha keyifli oyun oynayasınız diye. Saygı biraz.
aynen öle takılsınlar biraz kendi hallerineBilmiyorlar, zamanla onlarda öğrenecekler bırak şimdilik tadında kalsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?