Loader Hatası Alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Loader'i indiriyorum açıyorum sıkıntı falan yok reklamları geçiyorum herşey tamam oyuna giriyorum çıkıyorum aradan max 60 dakika geçiyor çalışmayı durdurdu hatası veriyor silip bir daha yüklüyorum max 60 dakika geçiyor gine çalışmayı durdurdu hatası veriyor ne yapmalıyım çözüm bulamadım ?

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Hayır Kardeşim Fark Etmiyor Herhangi oyunu açıyorum hile çalışıyor problem falan yok oyunu falan kapatıyorum aradan max 30-60 dakika geçince çalışmayı durdurdu hatası veriyor

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Önceden Vermiyordu Loader Güncellendi Vermeye Başladı Çözümünü Bilen Varsa Yardım Bekliyorum

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
net framwork vb güncelle olmdı %temp% felan temizle virus programını kapat driverleri güncelle sorunun çözülmesine yardımcı olabilir.

Üye
8 HİZMET YILI
Ros Oynuyorum Hile Aktif 1 tanesı otekıler
Yardımcı olmuyoruz ? bilgi aktarımdan daha büyük yardımı kim sizlere yapıyor merak ediyoruz.
Beklemede kalıp forumda bulunan başka hileyi kullan, gereken kişiler test olarak kullanıyorlar oynamak için değil.
Ros Oynuyorum Hile Aktif 1 tanesı otekıler kapali aktif olandan girmeye çalişiyoruz hata verıyor onu dedım baskalarında gırıyor hıleyı yapıp cozumunu de vermıyorsunuz baskaları gırerken bız nıye gıremıyoz yardımcı olurmusunuz?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Ros Oynuyorum Hile Aktif 1 tanesı otekıler

Ros Oynuyorum Hile Aktif 1 tanesı otekıler kapali aktif olandan girmeye çalişiyoruz hata verıyor onu dedım baskalarında gırıyor hıleyı yapıp cozumunu de vermıyorsunuz baskaları gırerken bız nıye gıremıyoz yardımcı olurmusunuz?

Değerli forum üyesi; Ben sana bildiğim kadar bilgiyi aktardım. Sen bunu kendinde düşünebilirdin kaç hile aktif bilmiyorum en son 3 injector gördüm vede 2 si bakımda 1 i açıktı oda "Stable" olan.
Bana diyorsunki bilgi vermiyorsun ve hileler aktif ama ben fazlasını istiyorum, dahasını istiyorsan kendin yazacaksın yada bekleyeceksin bunun başka çözümü yoktur. Açık hile varsa onu kullan bende item arama özelliği istiyorum ama her isteğimiz olmuyor ne yazıkki, iyi forumlar dilerim.

Üye
8 HİZMET YILI
Bedava hile veriyorlar onu bile beğenmiyorsunuz. Bu kişiler emek ve zaman veriyorlar. Niçin sırf siz oyun daha keyifli oyun oynayasınız diye. Saygı biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...