Uzman Üye
Loader yapıyorum fakat loader için hosting ve domainim yok sırf onun içinde host satın almam bissürü hostu denedim fakat loaderde çalışmadı nedense ücretsiz host verirmisiniz
Host ları internet üzerinden derin araştırma yaparak bulabilirsin. burada hostlardan anlayan fazla arkadaş yok biliyorum.Loader yapıyorum fakat loader için hosting ve domainim yok sırf onun içinde host satın almam bissürü hostu denedim fakat loaderde çalışmadı nedense ücretsiz host verirmisiniz
000webhostu dene biLoader yapıyorum fakat loader için hosting ve domainim yok sırf onun içinde host satın almam bissürü hostu denedim fakat loaderde çalışmadı nedense ücretsiz host verirmisiniz
Denedim bikaç tane loaderle denedim olmadı000webhostu dene bi
internette dolu var. bence sen kullanmasını bilmiyorsunLoader yapıyorum fakat loader için hosting ve domainim yok sırf onun içinde host satın almam bissürü hostu denedim fakat loaderde çalışmadı nedense ücretsiz host verirmisiniz
Denedim host bilgilerini girdim sql bilgilerini girdim bikaç kere kontrol ettim hiç bi sıkıntı yokinternette dolu var. bence sen kullanmasını bilmiyorsun
nekadara patlar nerden bulurumHost sağlam bir şey olması lazım yalnız![]()
Birazcık pahalıya gelebilir kardeşim 40-50 tl gibi bir miktara bulabilirsin belkinekadara patlar nerden bulurum![]()
bi ara yöncüden almıştım 70tl falandı sınırsız herşeyi domain de vardı iyimi senceBirazcık pahalıya gelebilir kardeşim 40-50 tl gibi bir miktara bulabilirsin belki