- Yasaklandı
-
İYİ FİKİRchati onaylı üye üstü yapmayı düşünüyorum.
Bence İyi olur kendini bilmez hadsizler çok küfür ediyorchati onaylı üye üstü yapmayı düşünüyorum.
Kardeşim Yetkili Koysalar ne olucak o yetkililerde7/24 bekleyemezler dimi ?Aslında şöyle yapa bilirsiniz yetkili felan değilim sadece düşüncem şu arkadaşlar.
Chat e 1 veya 2 tane yetkili koyarsanız daha iyi olur veya küfür , site linki gibi şeyleri yazanlar otomatik olarak ban veya mute yesin daha iyi olur benim düşüncem buteşekkür ederim okduğunuz için.
Ben zaten onu demedim ki mesela dedim bence şu daha iyi olur küfür , site linki gibi şeyleri yazanlar otomatik olarak ban veya mute yesin daha iyi olur benim düşüncem buKardeşim Yetkili Koysalar ne olucak o yetkililerde7/24 bekleyemezler dimi ?
Oda Olabilir ama bir önceki yorumunda Chate 1-2 yetkili koyarsanız dedin ve @LeftSpace Bir Çare Düşündüğünü Belirtti.Ben zaten onu demedim ki mesela dedim bence şu daha iyi olur küfür , site linki gibi şeyleri yazanlar otomatik olarak ban veya mute yesin daha iyi olur benim düşüncem bu
Aslında Onaylı Üyenin Bir Tık Üstüde Olabilir
Ama Onaylı Üye'ye Gelmek Bana Göre Kolay Geliyor Random Atanları boş post kasanları düşünürsekO zaman kimse kalmaz
Hazır loader güncellenirken bir köşeyede 'r33klam onayı'butonu ekle onay yaparken hile load lamak yerine oraya basalım.chati onaylı üye üstü yapmayı düşünüyorum.
Değerlendirecekler mi acabaHazır loader güncellenirken bir köşeyede 'r33klam onayı'butonu ekle onay yaparken hile load lamak yerine oraya basalım.
sahiden iyi fikirchati onaylı üye üstü yapmayı düşünüyorum.
Güzel Olur Gerçektenchati onaylı üye üstü yapmayı düşünüyorum.
BekliyoruzGüzel Olur Gerçekten
Düşünülen Çar Bu zaten kardeşimbenim saygım var benden üstün kişilere ve benden büyük insanlara küfür etmem bence onaylı üye ve üstü kullanabilse iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?