İlk defa böyle bi öneri geldi eğer işe yararsa 3 gün dua edicem sana%temp% sil valorantı yukledıysen program kaldırdan vanguardı kaldır vanguard engellıyor hile yapmayı
tesekkur ederım duzeldımı ozelden yazabılırsın yardımcı olurumİlk defa böyle bi öneri geldi eğer işe yararsa 3 gün dua edicem sana
temp %temp% sildim vanguard diye bişey yok hocam pc de ama yine aynı sorun 2. leoader da hile yüklendi diyip kapanıyor%temp% sil valorantı yukledıysen program kaldırdan vanguardı kaldır vanguard engellıyor hile yapmayı
valorantı yüklediysen riot vanguardı devre dışı bırak bendede öyle oluyordu ben devre dışı bıraktım düzeldi
Post automatically merged:
s
Post automatically merged:
s
windows sürüm 1903-1909 mutemp %temp% sildim vanguard diye bişey yok hocam pc de ama yine aynı sorun 2. leoader da hile yüklendi diyip kapanıyor
lsflatpm çalısmayı durdurdu diyorOyundayken aç hileyi lobideyken falan açarsan öyle yazar loaderi kapat oyundayken aç sorun hallolur
aynen kanka doğru söyledin tam yazıcaktım%temp% sil valorantı yukledıysen program kaldırdan vanguardı kaldır vanguard engellıyor hile yapmayı
1909windows sürüm 1903-1909 mu