Çalışmıyor Lobby Crasher & ARAM Boost & Auto accept queue

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Lol için başarılı bir h i le gibi geliyor ama ban yedirirmi ve character h i le simi tam anlamadım

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar dodge ne demek oluyor bir de bu program ne işe yarıyor şimdi? @xtragyne1st

Yani dodge normalde skill dodgeu oluyor ama burada farklı bir anlamda?
Post automatically merged:

Aram boost ne oluyor? diğerlerini öğrendim

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bende çalışmıyor. Tüm adımları yapıyorum clienti açıyorum hiçbir değişiklik yok.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
eline sağlık kanka köpek gibi level kasıyor çar

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar dodge ne demek oluyor bir de bu program ne işe yarıyor şimdi? @xtragyne1st

Yani dodge normalde skill dodgeu oluyor ama burada farklı bir anlamda?
Post automatically merged:

Aram boost ne oluyor? diğerlerini öğrendim
Oyunu dodgelemek = derecelide yapılan ve takımında troll vs. bulunduğunda genellike duo girildiğinde 2 kişiden lp gitmesin mantığıyla oyunun bozulmasıdır. Genellikle yüksek elolarda çok yapılır, lobi ekranında takım arkadaşlarının kda'sına bakarsın ve boosted varsa o maçı dodgelarsın ki 13 dk da cha eloda lose almayın diye.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Oyunu dodgelemek = derecelide yapılan ve takımında troll vs. bulunduğunda genellike duo girildiğinde 2 kişiden lp gitmesin mantığıyla oyunun bozulmasıdır. Genellikle yüksek elolarda çok yapılır, lobi ekranında takım arkadaşlarının kda'sına bakarsın ve boosted varsa o maçı dodgelarsın ki 13 dk da cha eloda lose almayın diye.
" lobi ekranında takım arkadaşlarının kda'sına bakarsın ve boosted varsa o maçı dodgelarsın ki 13 dk da cha eloda lose almayın diye."

Bu kısmı anlamadım boosted varsa ne demek boosted ne oluyor? teşekkürler bu arada cevabın için:)

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yardım eder misiniz ? Her şeyi yaptım ama ne ayarlar kısmı farklı ne de şampiyon seçimi kısmı.

sıkıntı
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eğer lobby crasher hala çalışıyorsa kullanışlı gibi gözüküyor, yüksek ihtimal hala çalışıyorsa kullanacağım

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
satışı paralıydı normalde paylaşım çok iyi olmuş elinize sağlık :peepoNice:

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dünyanın en iyi hilesi galiba ne script ne aram boost, sonunda "bu elde ben feedleyim" diyenlere korkmadan kapattiricaz oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...