ben de hook yaptıktan sonra cliente giremiyorum bir sorun var sanırımsüpersiniz ya her yerde para ile satıyorlar eyw
Post automatically merged:
fix mi yedi hook yaptıktan sonra client bi daha acılmıyor unhook yapınca açabilriyorum
Evet arkadaştaki sorun bendede var btwben de hook yaptıktan sonra cliente giremiyorum bir sorun var sanırım
has ban risk.can I get banned?
Oyunu dodgelemek = derecelide yapılan ve takımında troll vs. bulunduğunda genellike duo girildiğinde 2 kişiden lp gitmesin mantığıyla oyunun bozulmasıdır. Genellikle yüksek elolarda çok yapılır, lobi ekranında takım arkadaşlarının kda'sına bakarsın ve boosted varsa o maçı dodgelarsın ki 13 dk da cha eloda lose almayın diye.Arkadaşlar dodge ne demek oluyor bir de bu program ne işe yarıyor şimdi? @xtragyne1st
Yani dodge normalde skill dodgeu oluyor ama burada farklı bir anlamda?
Post automatically merged:
Aram boost ne oluyor? diğerlerini öğrendim
" lobi ekranında takım arkadaşlarının kda'sına bakarsın ve boosted varsa o maçı dodgelarsın ki 13 dk da cha eloda lose almayın diye."Oyunu dodgelemek = derecelide yapılan ve takımında troll vs. bulunduğunda genellike duo girildiğinde 2 kişiden lp gitmesin mantığıyla oyunun bozulmasıdır. Genellikle yüksek elolarda çok yapılır, lobi ekranında takım arkadaşlarının kda'sına bakarsın ve boosted varsa o maçı dodgelarsın ki 13 dk da cha eloda lose almayın diye.
here workslobby crasher hala calısıyo mu