Log Hatası Çözüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar çözüm buldum.Log alanlar herşeyi yapsınlar random sayılar harfler olan yeri yönetici çalıştırsınlar nyxlauncher yönetici çalıştırın ordan hata vericek sonra normal açın ordan ben yaptım ve oldu.İyi forumlar

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
O zaman işte bende olmaz:)) Çünkü İşletim sistemim 10 loaderi açtıktan sonra arkaplandaki tüm uygulamalar gidiyor ve artık bilgisayarım cok kasıyor format attırmayı düşünüyorum.8.1 De Garanti çalışıyorsa direk indircem :)

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
KaanPF' Alıntı:
O zaman işte bende olmaz:)) Çünkü İşletim sistemim 10 loaderi açtıktan sonra arkaplandaki tüm uygulamalar gidiyor ve artık bilgisayarım cok kasıyor format attırmayı düşünüyorum.8.1 De Garanti çalışıyorsa direk indircem :)

log verdı çalısmadı ::D 8.1

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Çalışacak diye bi güvence veremem sadece bende çalıştı.Bide uygulamalar gidiyor derken wolfteama giremiyomusun?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Ya sanırsam ADSOnay da bir sıkıntı var yada loaderde çünkü dword vip hack 6.9.9.5 te sıkıntı olmadan çalısıyordu

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Yeni loader beklicez ozaman .PC ye geçince resim atarım belki

Üye
10 HİZMET YILI
random sayılar harfler olan ne kardeş :DD

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Onay exe çalıştırdıktan sonra 2.kez mhloader cikmaz ilk indirdiginde mhloader vardır ondan sonra mhloader yerine hshs525faga gibi bi exe cikar o

Üye
9 HİZMET YILI
XProfessionalX' Alıntı:
Onay exe çalıştırdıktan sonra 2.kez mhloader cikmaz ilk indirdiginde mhloader vardır ondan sonra mhloader yerine hshs525faga gibi bi exe cikar o

kardeş daha acıklaya bilirmisin

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
İlk onay exe(adı öyleydi galiba) onu aciyosun Dword videosunda yapıldığı yapiyosun sonra mhloader yada mhloader 2. Kullasinissa hshs56as gibi random sayılarla exe gelcek yönetici olarak ac wolfteama ts klasorunu bul nyxlauncher sağ click yap yönetici olarak ac hata vercek sonra normal bi şekilde yönetici olmayan şekilde aç ve videodaki gibi tamamla işlemi(video Dword hack de benim değil video nerde demeyin)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Ulan windows 10 da çalısıyor nnaderabiye söylemem lazım
Adamsın kardesm benim be slotlu oynuyom suan adamsın lan adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...