Logdan Bıkttım yardım!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2436
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
arkadaşlar hilesiz girsek bile log veriyor oyunu 2 dk önce yeni yukledım ama hayla veriyor xhunter flnda sildim hayla veriyor regedit de sildim img dende sildim hayla log veriyor pcmdekı eskı hılelerımıde sıldım ama olmuyor lütfen yardım edin...

Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim hangi hile kullanyorsun tahminim Dword wolftü fakat ımg dekilerini silmiyeceksin Koraydan öğrendim söliyim bunuda eğer hala log veriyorsa güncellenmesini bekle fix yemiş olabilir veya virüs programını kapat güvenlik duvarıda dahil

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
cclean ile temizleme yap unlocker ile wolfteamTS klasörünü sil tekrar indir. birdaha belli belirsiz her hileyi indirme

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
konu yerı yanlıs ban atablirler sana bu arada dwordu sıl tekrar yukle olmassa ts3 adreslerıne giderek ana daha cok yardımcı olablirler ...

ts3 adres :mh.ts3self.com

2436
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
azkalars' Alıntı:
kardeşim hangi hile kullanyorsun tahminim Dword wolftü fakat ımg dekilerini silmiyeceksin Koraydan öğrendim söliyim bunuda eğer hala log veriyorsa güncellenmesini bekle fix yemiş olabilir veya virüs programını kapat güvenlik duvarıda dahil

kardeşim hile kullanmıyorumki

Üye
9 HİZMET YILI
fakehsap44' Alıntı:
azkalars' Alıntı:

kardeşim hile kullanmıyorumki

ozaman wolftü desteğe başvur çünkü konu açtığın yer wolftü Hileler bölümünde konuyu doğru yere açman iyi olurdu

Üye
9 HİZMET YILI
kardeş çözümünü vereyim sana sistem geri yükleme yap wolftü kaldır kur öyle dene kesin olcak

Üye
9 HİZMET YILI
bende de aynı sıkıntı vardı kardeş öyle çözdüm asc ccleaner gibi programlarla artık kalıntı dosyaları temizlemeyi dene

2436
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yakup01211' Alıntı:
bende de aynı sıkıntı vardı kardeş  öyle çözdüm asc ccleaner gibi programlarla artık kalıntı dosyaları temizlemeyi dene

tamam denicem saol

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
xincode dosyalarını güncelle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...