Logitech g432 kulaklık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kulaklık bayağı iyi gHUB dan kulaklığın üstüne tıklayarak ayarlarını kontro ledebilirsin. Hayırlı olsun.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Çok iyi ve kalite kulaklık kullanım olarakda gayet rahat kulalık alırsan memnun kalırsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Uygulamayı al Logitech gaming software
Logitech prodigy g203 veya g402'yi öneririm

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
logitech g430 dan aldıgım ses mükemmel arkadaslar bunu arastır

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Sesi iyi iletiyor bass fena değil bence mikrofonunda sıkıntı yaşamadım ama kablolu olduğu için ben 2 yıl kullanamadan bozmuştum.Ama uygun bir kulaklık fiyatına göre.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
aynisi abimde var tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kulaklık kaliteli dayanıklı tavsiye edebilirim

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim kardeşim Logitech senelerdir yıllardır başarılı bir numaralı markalardan klavyesi olsun Mouse olsun ses sistemi olsun 5 artı birler gayet başarılı harika kulaklıklarını hiç denemedim bir kere denemiştim onlar da 100-120 lira falandı kaç sene önce Gayet de güzeldi ama sen ne tarz bir şey arıyorsun Öncelikle dikkat etmeniz gereken ilk şey akustik içeride yaratacağı alan müzik kalmadığın takdirde bile kulaklığı taktığımda dışarıdaki ses minimuma inmesi gerekiyor sinemalarda nasıl olur sefer yerden gelir böyle san sinemanın içinde yemişsin gibi onu gibi ses akustiği de hup modu dediğimiz özellikle harman kardo markalarında ait başarılı bir özellik olan ses özelliğidir Yani tek bir markaya takılı kalma manada tercih ederim benim dediklerimi de pek kulak asma ama okumuş ol Buradaki nin yazdı burada yazanların da çoğu yorum kasıyor Kimisi de benim gibi hem yorum kasarken elim elinden geleni yapmaya çalışıyor bildiği şeyleri bilgilendiriyor ben seni nasıl kulaklık istediğini çok iyi biliyorum Tahmin ediyorum bol bol mağazaları git test yap genel test ettirmez arama açıp da açık olanlar dert belli markalar gibi yerler falan ama illa vardı kardeşim bu tarz yerler Araştır bak Google'dan internetten uzak olsa bile git yani testini yap test çok önemli

Üye
5 HİZMET YILI
kulaklık iyi kanka ghub ayarları için youtubeye bakmanı öneririm

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşın dediği gibi logitech yıllardır bu işi olabildiğince güzel yapmıştır klavye mouse ve kulaklık olsun. G300s mouse ortalama 5 yıldır kullanmaktayım 0 sıkıntısı bulunmakta belirttiğin kulaklıkta aynı şekilde kullanabileceğinin temellisini veririm.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
uzun süre kullandım fakat ayarlanabilir olan kısımları kırılıyor çogu kisi bu sorun ile karşılaşip yeni bir kulaklıga geciyor size tavsiyem hyperx cloud 2 muhtesem cidden aa g432 hakkını yiyemem az ses kasmadık

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
iyi bi kulaklık almayı düşünüyorsan al kesinlikle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...