Logitech g513 vs Steelseries Apex 5

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Başlıktaki iki klavye arasında kaldım youtube'da birçok video izledim.
g513'ün eski modellerinde çift tıklama, tıklamama, switchlerin kırılması, tuşların kırılması gibi sorunların yaygın olduğunu fark ettim ama gx blue versiyonu 2020 çıkışlı bu sorunları yaşayan pek yok galiba emin değilim.
Apex 5 ise tamamen mekanik değil mekanik değil sanırım hibrit bir model o yüzden pek sıcak bakmıyorum ama logitechteki sıkıntıları yaşan pek birisi olmamış en azından internette pek sıkıntı yaşayan bulamadım.
İşin kısası bunlardan birini kullanan varsa ya da bilen birisi önerisi hangi klavyedir, hangisini neden tercih etmeliyim, hangisini önerirsiniz cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum şu zamana kadar bozulan logitech ürünüm olmadı halen g300s kullanıyorum fare olarak ama klavye olarak bilemicem tabiki her ürünün kusuru olur sağlamlık konusunda logitechin üstüne tanımam kendi görüşüm tavsiyem logitech

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kullanıyorum çelik serisi rakibi 110'dan 3 yıl içinde sorun olmadı. Resmi makamlardan indirimli bir razer faresi almanızı tavsiye ederim

Üye
5 HİZMET YILI
apex 5 daha mantıklı kanka mekanik olmasada sonuçta kırılma gibi bi olayı yok

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Apex 5 öneririm

HACKEDFİX
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bence deyer alınır olde demem bıle yeter

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
logitech kaliteli bir marka ben logiech önerirdim. apex de eiyi çok arada kalmanıza gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...