SteelSeries Apex 3 Membran vs Rampage KB-R29 vs Monster Pusat K3 klavye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
1500 TL
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aklımda 3-4 tane klavye var:
  • Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
    optik red Switch 2 ms.
    red Switch 2 ms.
Genellikle FPS oyunu oynuyorum. Başta aklımda mekanik vardı. Mekaniklere baktım. Ms hızı en düşük olan red Switch. Normal SteelSeries klavyesiyle karşılaştırdığımda onlar 2 ms, SteelSeries 1 ms. Bundan dolayı karar veremedim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Membran klavyeler genellikle daha uygun fiyatlıdır ve daha sessiz bir yazma deneyimi sunarlar. Optik membran switchler, standart membran klavyelere göre daha dayanıklıdır ve daha hızlı tepki süreleri sunarlar. Bununla birlikte, mekanik klavyeler genellikle daha pahalıdır, ancak daha uzun ömürlüdür ve daha iyi bir yazma deneyimi sunarlar.

Red switchler genellikle hızlı bir tepki süresi ve daha az dirençli bir tuş hissi sunarlar. Bu, FPS oyunları gibi hızlı tepki gerektiren oyunlarda daha avantajlı olabilir. Ancak, red switchler aynı zamanda yanlışlıkla tuşa basma riskini artırabilirler.

SteelSeries Apex 3 klavye, optik membran switchleri sayesinde hızlı bir tepki süresi sunar ve aynı zamanda sessiz bir yazma deneyimi sağlar. Rampage KB-R29 Grand Series ve Monster Pusat K3 Pro klavyeleri ise red switchleri ile birlikte gelirler. İki klavye de hızlı tepki süreleri sunar, ancak Red switchlerin tuş hissi mekanik switchler kadar iyi değildir.

Eğer hızlı tepki süreleri ve daha az dirençli tuş hissi sizin için önemli ise, Red switchli bir klavye tercih edebilirsiniz. Ancak, daha sessiz bir yazma deneyimi istiyorsanız ve yanlış tuşa basma riskini azaltmak istiyorsanız, SteelSeries Apex 3'ü tercih edebilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Birader rampage den red switch klavye alma. üyelik için falan yapmıyorum yorumu cok ciddiyim ben aldım pişmanım. Bana kalırsa hiç rampage den alma derim fakat red switchli rampage klavyem normal bi klavyenın bozulmayacagı bı surede W A S D tusları Teklemeye başladı ve switchleri değiştirmek de cok zor haberin olsun. İllede alacaksan red switch alma derim.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Uzun ömürlülükte membran , Performans konusunda kesinlikle mekanik.
Şunu da söyleyeyim membran klavyeye 1500 lira vermek bana absürt geldi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Red switch her anlamda daha iyi performans açısından da red switch sessizlik açısından da red switch daha hızlı tepkime süresi var red switch'lerde

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
membran bildigin eski tip klavye, mekanik degil yani. ama attiklarindan en kalitelisi apex 3.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
konfor istiyosan membran ama performans istiyosan kesinlikle red switch

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
tercihim steelseries veya monsterdan yana daha konforlu ama biraz fazla ses çıkarabiliyor, eğer kalabalık bir evdeysen rahatsız edebilir.

𝐥𝐚 𝐯𝐢𝐭𝐭𝐨𝐫𝐢𝐚 𝐬𝐚𝐫𝐚 𝐧𝐨𝐬𝐭𝐫𝐚
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
performans istiyorsan mekanik kullan ses istemiyorsan membran olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
membranı tercih edebilirsin hocam
ve bence rampage tercih edeceğin bir marka değil gibi steelseries varken

Üye
3 HİZMET YILI
Aklimda 3-4 Tane Klavye Var
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Optik Red Switch 2 ms

Red Switch 2 ms

Genellikle Fps Oyunu Oynuyorum Başta Aklimda Mekanik Vardi Mekaniklere Baktim Ms hizi en düşük olan red switch normal steelseries klavyesiyle karşilaştirdigimda onlar 2 ms steelseries 1 ms bundan dolayi karar veremedim.
Kardo ben brown switch kullanıyorum 1ms in pek de bi farkı yok ya mekanik daha iyidir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aklimda 3-4 Tane Klavye Var

Optik Red Switch 2 ms

Red Switch 2 ms

Genellikle Fps Oyunu Oynuyorum Başta Aklimda Mekanik Vardi Mekaniklere Baktim Ms hizi en düşük olan red switch normal steelseries klavyesiyle karşilaştirdigimda onlar 2 ms steelseries 1 ms bundan dolayi karar veremedim.
apex 3 aldim red switchle ms ayni eski mekanik klavyem kadar ses çikartiyor çok sesli degil ama olay seste degil pek takmadim gayet güzel yazilimi falan gayet güzel L4 Falan Girince Mouse Klavye Turuncu Yapiyorum Baya Güzel Oluyor

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
red switch alma ilerde pisman olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...