Bence çok abartılı damageler var adc oynamak çok zor diye düşünüyorum orman metası oyuna yön verecek gibiSezon 13 için genel düşünceleriniz neler? Scriptler düzelir mi ve oyun sezon 11'de olduğu gibi yine bozuk olur mu?
Bence çok abartılı damageler var adc oynamak çok zor diye düşünüyorum orman metası oyuna yön verecek gibiSezon 13 için genel düşünceleriniz neler? Scriptler düzelir mi ve oyun sezon 11'de olduğu gibi yine bozuk olur mu?
TANK metası ve ben tankalrın bu akdar hasar vermesini testeklemiyorumSezon 13 için genel düşünceleriniz neler? Scriptler düzelir mi ve oyun sezon 11'de olduğu gibi yine bozuk olur mu?
oyun günden güne daha çok değişiyor ve bence iyi olmuyor eski lolü getirseler çok eminim baya bi oyuncu tekrar başlar daha fazla oynanır eski modlar eski mapler çok özlendi çokSezon 13 için genel düşünceleriniz neler? Scriptler düzelir mi ve oyun sezon 11'de olduğu gibi yine bozuk olur mu?
kanka her sezon aynı şey söyleniyor lol bitti diye ama hiçbir sezon bitmiyor biraz ara ver tft oyna geri dönersin hepimiz aynısını yapıyoruzBence LoL devrinin yavaş yavaş kapanışına şahit olacağız, insanlar artık ömrünü bir oyuna vermek yerine hikaye tarzı oyunlar oynamayı seviyor. Yeniliklere alışamayan ve bırakan bir tayfa da var, ben de onlardan biriyim. TFT oynuyorum.
Scriptler düzelmez.Orman sistemi gank atmayı kötüleştirdi.Çok gank atsan orman temizleyemeyeceğin için çarpın az vuruyor bu da ejder baron vadi için olumsuz bir durumSezon 13 için genel düşünceleriniz neler? Scriptler düzelir mi ve oyun sezon 11'de olduğu gibi yine bozuk olur mu?