Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL'ün eşleştirme sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz?
esnek bronz 2 smurf hesabıma girdim yeni aldığım bir hesap, oyundaki bi 5-6 attım ertesi gün girdiğimde goldlarla ve platlarla eşleşmeye başladım oyunu uzun süre oynamadığım için zorlandım tabii ki. adres : tr serveri
o kadar bozuk ki her maç karşıya fakerlar bana kolsuz ayaksız yaratıklar geliyor gold 2 gizli elom yüksek ken 3 maç arka arkaya 4 bronz bikerede 3 bronz 1 demir 1 adam verdi yazık.
winner ve loser que ile ilgili bu daha çok. örneğin bana karşıya 5 tane 450 lp grand master attı dün, hepsi lose almıs son 3 oyununda bizde ise 4 tane dia 1 vardı hard smurf 1 tane grandmaster, herkes lanesini kazanıp dk 15 fflettik % 70-80 win ratelerdeydi takımım.
karşısının tamamen mentali çökmüs ve toxic oyunculardan olustuğunu, takımımın ise tam tersine honor seviyesi yüksek insanlardan olustuğunu ekleyeyim.
bir kaç oyun sonra ben loser q ya girip benzer durumu yasadım lobide falan sövmeye basladılar. sonsuz bir döngü gibi bu oyun şu an.