yok diğer hesaplar yemiyor, diğer hesaplar yerse alt hesap almanın ne anlamı kalırdı kiMerhabalar
lol ün ban sistemi nasıl çalışıyor ban dalgası geldiği zaman hile kulandığım hesapların hepsi mi banlanıyor yoksa ban dalgasının atıldığı gün oyuna girersem mi ban yiyorum
deneyimi olanlar cevap verirse sevinirim
nasıl yani o gün girdi hesap gider sadece ? yanlış mıban dalgası geldiğinde bütün herşey yer
Banwave varken girmemeni tavsiye ederim banwave varken banlatıyor sadeceMerhabalar
lol ün ban sistemi nasıl çalışıyor ban dalgası geldiği zaman hile kulandığım hesapların hepsi mi banlanıyor yoksa ban dalgasının atıldığı gün oyuna girersem mi ban yiyorum
hayır öyle birşey yok merak etmenasıl yani o gün girdi hesap gider sadece ? yanlış mı
Merhabalar
hayir sadece girdigin hesap ban yer hwid ban atan oyunlarda butun hesaplarin banlanir yani lolde sadece kullandigin hesap ban yeryakalanan hesapta hangi ip adresi ile giriş yapmışsan, aynı ip adresine sahip diğer hesaplarda ban yiyor.
o ıp de oynadıgın tüm hesaplar banlanır diye biliyorum hocam.nasıl yani o gün girdi hesap gider sadece ? yanlış mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?