Bence de ap kayle her türlü daha güçlü kalıyor ama takımında ap çok varsa ad kullanılmalı.Öncelikle Yıllardır Kayle oynuyorum uzun bir açıklama yapacağım.
Ap Kayle skillerini aktif kullanabilen bir yöndür. Q-W-E ve R Skillerini daha efektif kullanır. E skili eksik cana bağlı olarak vurur ve ap'den güç alır. En önemlisi pasifinden gelen saldırı hızı ap ile güçlenir.
Ad Kayle Q-E-R yeteneklerini pek kullanamaz. Pasifi işlevsiz kalır. Q sadece zırh ve büyü direnci azaltmaya yarar, R hasar vurmaz ölümsüzlük verir. W'nün iyileştirmesi çok az kalır. Koridor aşamasında ve late game de sıkıntı çıkarır. Karşına zırh alındığında ise çöp bir duruma gelir. Kritik Kayle, Bronz eloda zevkine oynan Kayle biçimidir. Karşında kırılgan bir takım yoksa kritik Kayle yapılmamalı. Mahvolmuş,Kraken gibi eşyalarla ad Kayle daha işlevsel olur.
Eski manamune itemi ve pratik zeka rünü eski halinde olsaydı ad Kayle bu karşılaşmayı her türlü alırdı.
Unutma Kayle bir büyücü, adc değil. Skillerinden güç alıyor.
Özet geçmek gerekirse ad Kayle takımında 4 ap var ise tercih edilmek zorunda. Yoksa hasar vuramazsın.
Ap Kayle çıkılabiliyorsa her oyun çıkılmalı.
bende hep kayle oynuyorumBen genelde hep ap kayle oynuyorum ama nedense benim karşıma kayle gelince ad oynuyorlar neden ap kayle daha fazla vuruyor tanklara karşıda iyi yani her yönden güçlü bence ad kayle neden?
rakibe değişirBen genelde hep ap kayle oynuyorum ama nedense benim karşıma kayle gelince ad oynuyorlar neden ap kayle daha fazla vuruyor tanklara karşıda iyi yani her yönden güçlü bence ad kayle neden?