LoL AFK cezasını bitirme taktiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
cidden calışıyosa cidden çok teşekkür ederim gecenin kılıcı yasuo olan carım 20 dk lık ceza yedi hemen deniyecem
evet oluyor
Post automatically merged:

artık iptalmi edildi bu ben 5 oyun girdim ama banım hâlâ duruyor
büyük ihtimalle cezalarını kaç kaldığını saymamışındır normalde eğer direk 5 el ceza yediysen veya 4 3 2 1 falan cezan kaldıysa ona göre tft girip hemen her tur kaybedip sur verince leavebuster in bunu sayması gerekiyor büyük ihtimalle sen yanlış birşey yaptın çünkü çoğu arkadaşım ve bir sürü insan deneyip olduğunu söyledi :)
Post automatically merged:

afk cezanı yapay zeka girişte bitirebilirsin veya clash turnuvaları da bir eşleştrimeli oyun sayıldığından o şekilde de bitebilir hem beklememiş olursun
benim yaptığım açıklama daha kısa sürede bitirmeye odaklı onlarda seçenek ama bence en iyisi benim yaptığım taktik hemen kısa sürede bitirebiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
youtubedan o kadar araştırdım bişey bulamadım gelip mh formunda teknik bulmak aklıma gelmezdi

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
şu taktiği görünce ohaaaa diye aydınlandım gerçekten çok yararlı olmuş ne kadar teşekkür etsem azdır :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
this is very good i didn't really know. Thanks for sharing, it will help me a lot since my internet is dropping a lot and I am punished frequently :brainfree:

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aaa çok teşekkürler be inan çok lazım oluyordu. umarım yakın zamanda fixlenmez

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
afk bugu bulmuslar xd guzel bılgı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...