the dude
Uzman Üye
Arkaplanda çalıştırmak hakkında hiç bir veri alamadım bu yüzden arkaplanda çalıştırma gibi bir seçenek maalesef olmicak.Reis öncekinde de belirttiğim gibi atama tuşu olsa bastığımız zaman arka planda çalışırsa güzel olur. Bazen acil bir durum olduğunda lazım olur.
Şuanki sürüm kullanılabilir durumda | Auto Kite gibi bir şey muhtemelen hiç bir zaman eklenmicek.Hocam öncelikle sorum şu olacak şu anki sürümü kullanabiliyor muyuz? Ekstradan auto kite eklenebilrse çok güzel olabilir.
Ayarlardan onu değiştirenler olabilir eklemeyi düşünmüyorum.Map'ten kulenin rengine göre otomatik takım belirleme olabilir mi acaba?
Peki, oyun başlagıcında ekrandan bir yerin görüntüsünü alıp alt taraftan aldığın görüntüyle karşılaştırsan, mesela uçurum kısmı.Ayarlardan onu değiştirenler olabilir eklemeyi düşünmüyorum.
Level botunu mapden tıklatarak yapmayı düşünüyorum iki taraf içinde ortak noktaları seçicek şekilde.Peki, oyun başlagıcında ekrandan bir yerin görüntüsünü alıp alt taraftan aldığın görüntüyle karşılaştırsan, mesela uçurum kısmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?