Üye
vayne
twitch oynayabilirsin erken oyun farmla latede deliriyor zatenArkadaşlar TR serverinde elmas(diamond)3'üm. Her elde olduğu gibi kötü bir Jungle bizim takıma geliyor ve botu görmemezlikten geliyor, karşı Jungle bottan çıkmadığı için sadece farmlayabiliyorum. Bu durumdan sıkıldım ve neredeyse her gün 5 el atıyorsam 5'ide Vayne oluyor ve bu durum canımı sıkıyor. Vayne dışı gerçekten takımı TF'lerde sırtlayabileceğim agresif ADC önerebilir misiniz?![]()
kanka draven lucian samira caitlyn oynayabilirsin genellikle bu çarları kullanıyorum gayet güzel bir şekilde oynanınca scale olması kolay oluyor. (west diayım)Arkadaşlar TR serverinde elmas(diamond)3'üm. Her elde olduğu gibi kötü bir Jungle bizim takıma geliyor ve botu görmemezlikten geliyor, karşı Jungle bottan çıkmadığı için sadece farmlayabiliyorum. Bu durumdan sıkıldım ve neredeyse her gün 5 el atıyorsam 5'ide Vayne oluyor ve bu durum canımı sıkıyor. Vayne dışı gerçekten takımı TF'lerde sırtlayabileceğim agresif ADC önerebilir misiniz?![]()
twitch le tf lerde cok güzel iş yapa biliyosun tek sıkıntı cok iyi pozisyon almakArkadaşlar TR serverinde elmas(diamond)3'üm. Her elde olduğu gibi kötü bir Jungle bizim takıma geliyor ve botu görmemezlikten geliyor, karşı Jungle bottan çıkmadığı için sadece farmlayabiliyorum. Bu durumdan sıkıldım ve neredeyse her gün 5 el atıyorsam 5'ide Vayne oluyor ve bu durum canımı sıkıyor. Vayne dışı gerçekten takımı TF'lerde sırtlayabileceğim agresif ADC önerebilir misiniz?![]()
Çok tehlikeli karakter. CC yemesse 1 vs 5 atıyor. Lucide olabilir.Prem hiç sevmediği için direk o banlıyor banlamazsa olabilir sağol.
tiristana kulanmanı tercşh ederim w skilli olsun sonra q skilli olsun cok agrasif yapıp adamı kesip cıkabilicek bir carArkadaşlar TR serverinde elmas(diamond)3'üm. Her elde olduğu gibi kötü bir Jungle bizim takıma geliyor ve botu görmemezlikten geliyor, karşı Jungle bottan çıkmadığı için sadece farmlayabiliyorum. Bu durumdan sıkıldım ve neredeyse her gün 5 el atıyorsam 5'ide Vayne oluyor ve bu durum canımı sıkıyor. Vayne dışı gerçekten takımı TF'lerde sırtlayabileceğim agresif ADC önerebilir misiniz?![]()