- Yasaklandı
-
Unknown
Banlı Üye
Öyle yapınca düzeliyor fakat alt tab yapınca tekrardan aynı sorun meydana geliyor.çerçevesiz den tam ekran yap
Yok onlarla bir ilgisi yok. Tam ekrandan çerçevesiz yapınca düzeliyor fakat alt tab yapınca yine aynı durum ortaya çıkıyor. Yani her alt tab yaptıktan sonra bu işlemi mi yapmalıyım? Önceden yoktu böyle bir sorun durup dururken ne olmuş olabilir?Drawları kapatıp, arka planda çalışan chrome vb uygulamaları kapatırsan daha iyi olur. Birde ekran kartına bağlı bazen kasma yapıyor, bir süre bekleyip, düzelmezse fps ayarından 60 a alıp tekrar sınırsız yap düzelir.
Nereden bakıyorum ona?Fps sınırlayıcı açık olabilir mi ?
Scriptsiz giriş yapıyorum.Drawları kapatıp, arka planda çalışan chrome vb uygulamaları kapatırsan daha iyi olur. Birde ekran kartına bağlı bazen kasma yapıyor, bir süre bekleyip, düzelmezse fps ayarından 60 a alıp tekrar sınırsız yap düzelir.
Discord verebilir misin? Evet GTX1050 Ti kullanıcısıyım.Eğer NVIDIA GeForce kullanıcı isen birkaç alternatif çözüm var bunlardan biri oyun modunu açmak masaüstüne salt hale getirmek gibi arka planda çalışan uygulama ayarlarını da kapatarak rahatlatabilirsin.
ayarlar kısmından fps nin oranını 30-60-sınırsız ayarlayabiliyorsun, oraya bir bak, oyun içinde aç kapa yap orayı düzelirYok onlarla bir ilgisi yok. Tam ekrandan çerçevesiz yapınca düzeliyor fakat alt tab yapınca yine aynı durum ortaya çıkıyor. Yani her alt tab yaptıktan sonra bu işlemi mi yapmalıyım? Önceden yoktu böyle bir sorun durup dururken ne olmuş olabilir?
Post automatically merged:
Nereden bakıyorum ona?
Scriptsiz giriş yapıyorum.
Zaten limitsizde o.ayarlar kısmından fps nin oranını 30-60-sınırsız ayarlayabiliyorsun, oraya bir bak, oyun içinde aç kapa yap orayı düzelir
Çerçevesiz ekranda da denedim, aynı durum.tam ekranda öyle oluyor
tamam işte, oyun iiçinde düşüşe geçince, 60 a çek, sonra limitsize çek düzelir.Zaten limitsizde o.
Çerçevesiz ekranda da denedim, aynı durum.
İyi de sürekli bununla mı uğraşacağım? Kalıcı çözümü yok mu?tamam işte, oyun iiçinde düşüşe geçince, 60 a çek, sonra limitsize çek düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?