LoL Amazon Prime ile hızlıca level kasmak nasıl oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Amazon prime dan gelen hediye exp takviyesini urf veya aramda hızlı bir şekilde kasarsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
amazonda prime gaming var oraya abone ol ilk ay ücretsiz zaten riot hesabını bağla her ay xp takviyesi kapsül falan veriyo

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
amazon prime deneme üyeliği alıyorsun prime gamingden lol u buluyorsun ve orda talep et olcak sonra hesabını bağlayınca kapsul otomatik olarak envanterine düşüyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ya xp takviyesi yüzünden diyorlardır ama yakında prime gaming bitecek lolde

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
amazon prime bütün şampiyonlar + xp takviyesi ve birkaç özellik verdiği için ve aram da kısa sürdüğü için hızlıca level kasabiliyorsun dostum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Verdiği XP takviyesi ile bot aram gibi hızlı biten oyunlarda seri maçlar atarak win veyahut lose farketmeksizin maç spamleyerek hesap kasmak. 1 haftada 30 levela çıkılıyor diye biliyorum. Handmade hesaplar ise EUW piyasasında 25-30 dolara kadar satılabiliyor. TR sitelerinde satacaksan adetini 250-300'den satabilirsin. İyi forumlar

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
xp takviyesiyle hızlı oluyor seri aram maçı atınca seri lvl kasılıyor

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kanka primeını bağlayınca bi tane kapsül veriyo kapsülden 30 günlük xp takviyesi geliyo 30 gün sonra bi daha alıyosun zaten kapsülü

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kapsülden 30 günlük xp takviyesi veriyor. Ayrıca level kasmak istiyorsan aram değil sihirdar oyna yaklaşık 25 çar kastım aram oyunları süre-xp bazında daha zararlı çıkartıyor bu da önerim olsun.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Bir level botu al (ben satıyorum haftalık 35 liraya ilgileniyorsan dm gel) Amazon prime da çakarsan %25 daha hızlı seviye atlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka amazon prime den çok xbox gamepass hesabını bağlamanı öneririm hem tüm karakterleri açıyor hemde exp veriyor fazladan ben euw da kasıyorum bayağı hızlı level atlıyor şuanda

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
xp takviyesi veriyor, hesabına bağladıktan sonra oynadığın oyunlarda extra xp alıyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...