Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LoL Amazon Prime ile hızlıca level kasmak nasıl oluyor?
amazon prime deneme üyeliği alıyorsun prime gamingden lol u buluyorsun ve orda talep et olcak sonra hesabını bağlayınca kapsul otomatik olarak envanterine düşüyor
Verdiği XP takviyesi ile bot aram gibi hızlı biten oyunlarda seri maçlar atarak win veyahut lose farketmeksizin maç spamleyerek hesap kasmak. 1 haftada 30 levela çıkılıyor diye biliyorum. Handmade hesaplar ise EUW piyasasında 25-30 dolara kadar satılabiliyor. TR sitelerinde satacaksan adetini 250-300'den satabilirsin. İyi forumlar
kapsülden 30 günlük xp takviyesi veriyor. Ayrıca level kasmak istiyorsan aram değil sihirdar oyna yaklaşık 25 çar kastım aram oyunları süre-xp bazında daha zararlı çıkartıyor bu da önerim olsun.
kanka amazon prime den çok xbox gamepass hesabını bağlamanı öneririm hem tüm karakterleri açıyor hemde exp veriyor fazladan ben euw da kasıyorum bayağı hızlı level atlıyor şuanda