- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Evet, oyun içinde atıyor.Oyun içinde mi atıyor?
alakası yok bu arada ben kaç kere denedim bendede atıyorDX9 modunda oyna iyi forumlar
pc ile alakalıdır ki önemli bişe değil arada atar bendede bazen%100 olup oyun başlamıyo normalLoL'u sc ile oynarken aniden oyun kapanıyor. Her seferinde değil bazen oluyor. Ne yapmam gerek? Kurulu olması gereken programların hepsinin kurulu olduğunu düşünüyorum. Bilen varsa çözümü yazabilir mi?
yönetici olarak çalıştırmayı deneybilirsniLoL'u sc ile oynarken aniden oyun kapanıyor. Her seferinde değil bazen oluyor. Ne yapmam gerek? Kurulu olması gereken programların hepsinin kurulu olduğunu düşünüyorum. Bilen varsa çözümü yazabilir mi?
ayarlar zaten en düşükte, çerçevesize alıp deneyeceğim.bende hiç olmadı ama ayarları en düşüğe çek çerçevesiz moda al öyle dener misin
tamamdır deneyince yazar mısın lütfen merak ediyorum olucakmıayarlar zaten en düşükte, çerçevesize alıp deneyeceğim.
Post automatically merged:
ama zaten çok nadir oluyor 10 oyunda 2 kere falan
bendede atıyor lobiden direk atıyor system eror yazıyor hilede deLoL'u sc ile oynarken aniden oyun kapanıyor. Her seferinde değil bazen oluyor. Ne yapmam gerek? Kurulu olması gereken programların hepsinin kurulu olduğunu düşünüyorum. Bilen varsa çözümü yazabilir mi?
nasıl yapıyoruz?ayarlardan eski oyun grafiklerini aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?