Onaylı Üye
lol aram boost bitti artıkk bulamassın
aram boost var suan calısıp calısmadığına bakmadım ama forumda var paylasıldı. ayrıca en son 6 ay önce exploitte çalısıyordu bitanesindeDostum o fixleneli neredeyse 2 sene olacak maalesef artık aram boost falan yok.
İlk sayfada bahsedilenden bahsediyorsanız eğer onu kullanmak için +95 rp bulunması gerekiyormuş bende de bulunmadığı için deneyemedim :syeni paylaşmışlar aram boost çalışıyor diyor bi göz at
yok kankam çalışmıyor onlar artık o exploiti ilk kullananlardan biri benimdir herhalde yüzlerce maç oynadım onla fixlendiğinden eminimaram boost var suan calısıp calısmadığına bakmadım ama forumda var paylasıldı. ayrıca en son 6 ay önce exploitte çalısıyordu bitanesinde
zaten son güncellemeyle client side yaptılar en son calısanı 5 6 ay önceydiyok kankam çalışmıyor onlar artık o exploiti ilk kullananlardan biri benimdir herhalde yüzlerce maç oynadım onla fixlendiğinden eminim![]()
ben şuan yok diye biliyorum knkBir aralar kullandığım lolde aram boost hilesi vardı az önce youtube üzerinden biraz daha araştırdım fakat hepsi fixlenmiş, başka bir alternatifini bilen var mı?
sezon kacta kaldı olm oBir aralar kullandığım lolde aram boost hilesi vardı az önce youtube üzerinden biraz daha araştırdım fakat hepsi fixlenmiş, başka bir alternatifini bilen var mı?