3 Ağu 2023 #1 wonnYbaba W wonnYz Onaylı Üye Katılım 20 Ağu 2022 Mesajlar 86 Tepki puanı 6 Ödüller 3 Yaş 25 3 HİZMET YILI Amd 3 3200g kullaniyorum cpu sistem ekran kartim yok 16gb ram ramlerimde sikinti yok yeni aldim ama arena modu girince 144fpsden 30-40a dusuyor scli scsiz giriyim dedim ayni sorun nedir?
Amd 3 3200g kullaniyorum cpu sistem ekran kartim yok 16gb ram ramlerimde sikinti yok yeni aldim ama arena modu girince 144fpsden 30-40a dusuyor scli scsiz giriyim dedim ayni sorun nedir?
Çözüm Agresif Tosba 3 Ağu 2023 LoL Ayarları içindeki, " Eski DX9 Modunu tercih et " seçeneğini aktif edip deneyebilir misin
3 Ağu 2023 #2 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI Modla alakali diyeceğim ancak cok absurt farklar. Oyunu farkli pencere modlariyla denedin mi? Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Ağu 2023 Konuyu başlatan #3 wonnYbaba W wonnYz Onaylı Üye Katılım 20 Ağu 2022 Mesajlar 86 Tepki puanı 6 Ödüller 3 Yaş 25 3 HİZMET YILI kaanbby' Alıntı: Modla alakali diyeceğim ancak cok absurt farklar. Oyunu farkli pencere modlariyla denedin mi? Genişletmek için tıklayın ... evet denedim hocam bi fark yok cpuyu verimli kullaniyor Oyla 0 Olumsuz oyla
kaanbby' Alıntı: Modla alakali diyeceğim ancak cok absurt farklar. Oyunu farkli pencere modlariyla denedin mi? Genişletmek için tıklayın ... evet denedim hocam bi fark yok cpuyu verimli kullaniyor
3 Ağu 2023 #4 k0vacs neither false nor fake Emektar Üye Katılım 21 Nis 2020 Mesajlar 2,807 Çözümler 595 Tepki puanı 825 Ödüller 9 Sosyal 6 HİZMET YILI wonnYbaba' Alıntı: evet denedim hocam bi fark yok cpuyu verimli kullaniyor Genişletmek için tıklayın ... ve sadece arena modunda oldugunu soylediniz degil mi? normal modda boyle bir sikintiniz yok? Oyla 0 Olumsuz oyla
wonnYbaba' Alıntı: evet denedim hocam bi fark yok cpuyu verimli kullaniyor Genişletmek için tıklayın ... ve sadece arena modunda oldugunu soylediniz degil mi? normal modda boyle bir sikintiniz yok?
3 Ağu 2023 Konuyu başlatan #5 wonnYbaba W wonnYz Onaylı Üye Katılım 20 Ağu 2022 Mesajlar 86 Tepki puanı 6 Ödüller 3 Yaş 25 3 HİZMET YILI kaanbby' Alıntı: ve sadece arena modunda oldugunu soylediniz degil mi? normal modda boyle bir sikintiniz yok? Genişletmek için tıklayın ... hayir yok Post automatically merged: 3 Ağu 2023 wonnYbaba' Alıntı: hayir yok Genişletmek için tıklayın ... bide oyunun ilk menusunde bilgisayar donuyor Post automatically merged: 3 Ağu 2023 daha fazla kisilerin bu konuyu gormesi icin ne yapabilirim cunku oyun oynanmaz hale geliyor arena modu cok guzel Oyla 0 Olumsuz oyla
kaanbby' Alıntı: ve sadece arena modunda oldugunu soylediniz degil mi? normal modda boyle bir sikintiniz yok? Genişletmek için tıklayın ... hayir yok Post automatically merged: 3 Ağu 2023 wonnYbaba' Alıntı: hayir yok Genişletmek için tıklayın ... bide oyunun ilk menusunde bilgisayar donuyor Post automatically merged: 3 Ağu 2023 daha fazla kisilerin bu konuyu gormesi icin ne yapabilirim cunku oyun oynanmaz hale geliyor arena modu cok guzel
3 Ağu 2023 #6 Agresif Tosba injecting to 0xDEADBEEF Ultra Üye Katılım 31 Eki 2017 Mesajlar 1,948 Çözümler 64 Tepki puanı 2,164 Ödüller 13 Yaş 29 Sosyal 8 HİZMET YILI LoL Ayarları içindeki, " Eski DX9 Modunu tercih et " seçeneğini aktif edip deneyebilir misin Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
3 Ağu 2023 Konuyu başlatan #7 wonnYbaba W wonnYz Onaylı Üye Katılım 20 Ağu 2022 Mesajlar 86 Tepki puanı 6 Ödüller 3 Yaş 25 3 HİZMET YILI Agresif Tosba' Alıntı: LoL Ayarları içindeki, " Eski DX9 Modunu tercih et " seçeneğini aktif edip deneyebilir misin Genişletmek için tıklayın ... sorun çözüldü ty Oyla 0 Olumsuz oyla
Agresif Tosba' Alıntı: LoL Ayarları içindeki, " Eski DX9 Modunu tercih et " seçeneğini aktif edip deneyebilir misin Genişletmek için tıklayın ... sorun çözüldü ty