LoL arkadaşımın banlattığı hesabın banı açılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar, arkadaşımın hesabıma erişimi vardı. Scriptten ban yedirtmiş, bir yolunu bulup banımı açtırabilir miyim? 3 senelik hesabımdı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
aynı olay benımde basıma geldı malesef yapacak bırsey yok bu durumda.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kanka Riot O konuda Biraz saçma katı hani Her ne olursa olsun Seni resmen adam bile yerine koymuyorlar saçma bir textleri var kopyala yapıştır mantığı yeni car aç tavsiyem hiç uğraşma

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka benimde başıma geldi ticket ile uzun uzun detaylı anlattım. IP ve konum geçmişine bakmalarını istedim kabul etmediler. Israrcı oldum ıp girişlerine bakmaları için sonra kabul edildi ve açıldı. Ek olarak oyuna her giridğimde "Kalıcı olarak yasaklandın." uyarısı veriyor ve her oyun sonunda. Tamam'a basıyorum devam ediyor atmıyor oyundan hiç bir problem yok sadece uyarı çıkıyor her seferinde.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
açtıramazsın hile kullanılmış sonuçta hesabında arkadaşım banlattı diye rito hesabının banını açmaz rıto hicbir sebepten ban açmayan bi şirket

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Geçmiş olsun. Hile yüzünden yasaklamalarda geri dönüş yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Neyden dolayı banlandığına göre değişir ama hesap paylaşımı da yasaklı bir şey bu yüzden her türlü bi sıkıntı olabilir yine de denemekten zarar gelmez

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanzi imkansız o olaylar zorlama bile ticket açsan bile ctrl c ctrl v atıyorlar geçiyolar

Üye
3 HİZMET YILI
destek hizmetine yaz durumunu belirt yardımcı olabilirler ama yediği şeyede bağlı ama açılmaz diye biliyorum ...:residentsleeper::pandevil:

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
herhangi bir üçüncü parti yazılım kullanmadıysan geri dönüşleri olur fakat küfür yüzünden kişiye yönelik hatalarda youtuber veya tanınmış birisi değilsen umurlarında bile olmaz şu şekil kurtarma ihtimalin var hesabım çalındı diyerek ticket açabilirsin ve birdaha girmediysen hesaba kurtarma ihtimalin var ama inanılmaz zor.

Üye
2 HİZMET YILI
Post automatically merged:

If you have not used any third-party software, there will be returns, but if you are not a youtuber or a well-known person in errors against the person due to profanity, they will not care, you have the possibility of recovering my account by saying that you have the possibility of recovering from this form and if you have not entered again, you have the possibility to recover the account but it is incredibly difficult.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kendisinin farklı bir sebepten dolayı banlandığını doğrulayabilirse açabilirler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bence Riot'a ticket at eğer kabul etmezlerse ısrarcı davran belki kabul ederler. Benimkini kabul etmişlerdi.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
çalındı diyerek deneyebilirsin şansını ama hiç sanmıyorum ya zor iş biraz seninki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...