- Moderatör
-
Evrenin en güçlü karakterinin hiç oynanmaması neredeyse çok sinirimi bozan bir şeydi. Bu Rework olayını çok önceden yapıp Evrenin en güçlü karakterini daha çok oyunlarda görmemiz gerekiyordu League of Legends' e ilgi eskisi gibi kadar olmasada benim gibi sevinen oyuncular olmuştur.Ölü toprağını üstünden atacağını düşünüyorum çünkü çarı gerçekten oynayan kişinin parmak büyüklüğünü geçtiğini sanmıyorum bakalım bu rework ne gibi değişiklikleri sunacak bizlere
Kral hikaye bazlı bakacak olursak birçok karakter var hikaye olarak gerçekten güçlü olupta oyunda bir halta yaramazEvrenin en güçlü karakterinin hiç oynanmaması neredeyse çok sinirimi bozan bir şeydi. Bu Rework olayını çok önceden yapıp Evrenin en güçlü karakterini daha çok oyunlarda görmemiz gerekiyordu League of Legends' e ilgi eskisi gibi kadar olmasada benim gibi sevinen oyuncular olmuştur.
Riot'un Rework getirme sıralaması var belirli süre içerisinde belirli karakterlere zaten getiriyor oyundan düşen ve oynanmayan ben sadece Aurelion Sol karakterinin bu sıralamada en başı çekmesi gerektiğini düşünüyordum çok önceden yapılması gerekiyordu. Oynayan sayısı sıfırdı.Kral hikaye bazlı bakacak olursak birçok karakter var hikaye olarak gerçekten güçlü olupta oyunda bir halta yaramaz
Güzel oldu fakat çok geç oldu...hikayede bu kadar güçlü bir heronun oyunda tırt olması saçmaydı zaten rework gayet güzel oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?