LoL ban dalgasında hile kullanılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dracarys
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
benim euw de bir sürü çöp hesabım var onları denek olarak kullanıyorum 2 oyun attım ban yemedi

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum şuan herşekilde ban yiyorsun yeni hesap açıp denedim 1 maç sonunda direk ban yedi biraz durmanı öneriyorum

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
kullanılır hocam da ban yemeyi göze alman gerek ban dalgası varken kullanıyorsan zaten bazı şeyleri göze almışsındır.

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Ban wave bitene kadar script kullanmamanı tavsiye ederim. Ne yüzünden ban attıklarını da anlayamadım report mu yoksa inject ettiğimiz için mi.

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Eğer botted hesap değilse bi sorun oluşmaz Wsreborn hala undetected

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ban Dalgasının Geçmesini Beklemeni Öneririm Riot Hile Üzerine Atılan Reportları Öne Alıyor O Yüzden Reporttan Yemiş Olabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
benim hesablarımmda ban yedi suan tek mutlulugum main hesabım ban yemedı 0 dan kasmaya baslıcm

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şuan kesin olarak reporttan mı yenildiği yoksa inject mi belli değil kimisi cok report yedim diyor kimisi dikkat cekmeden oynadım yine de banlandım diyor ama bir anda bütün herkesin aynı anda banlanması reporttan olamaz büyük ihtimal inject dolayısıyla yenildi cünkü ban yiyen hesaptan cıkıp baska hesaba girenlerin girdikleri hesaplarda banlandı

injectten dolayı ban yediğimizi düşünüyorum. Neden diyecek olursan. Yıllardır MH kullanıyorum ve full sc kullandığım hesap hala ban yemedi yaklaşık 1 yıl boyunca. +70 lw olunca sc açmayı bıraktım ve hesabı arkadaşıma verdim. Bu dalgada ise yine 1 yıldır ban yememiştim(Hesabı alım tarihi : 15.08.2022) dün gece ban dalgası geldi sanırım ve 9 aydır ban yemezken dün ban yedim. Rapor ile ilgisi olacağını düşünmüyorum çünkü ben kendi ayarlarımda oynuyorum. Asla belli etmeyecek şekilde ayarlıdır config. Ek olarak evadee'yi de sıkışık durumlarda bilerek kapatırım ki belli olmasın diye. Bu yüzden rapordan ban yediğimi düşünmüyorum. Tabi ki yapacak bir şey yok. Hile kullanırken bunları göz önünde bulunduruyoruz. Ekibin eline sağlık :soner:

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bilmiyorumda riot un yeni koruma getirme olasılığı % kaç ?

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
handmade kastığım hesapta bottedlarda ban yedi

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Valla dostum tam emin değilim. Ben report bi kaç kere yedim dün gece 2.05 de oyuna girdim arkadaşım 2.15 de ban yediğini söyledi hesabının benim oyunum bitti çık gir yaptım ban yememişim. Yani reporttan mı injectten mi emin değilim ban dalgası geldiğinde ben hala scriptle oynuyordum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kullanmamını tavsiye ederim ban yeme riskin daha çok artıyo

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu kadar İnsan Repordan Yemiş olamaz biri çıkıp derdi ben kullanıyorum yemedim diye Kesinlikle İnjectden yenıyor sana tavsiyem 2 gun kadar oynama lol oynucaksanda hilesiz devamke.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
1-2 aydır kullanıyorum 2 hesabım da ban yemis euw hesabımda inject yapsam tekrar ban yer miyim

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
zevk işi hile kullanınca egleniyorum ben digerleri benim icin önemsiz keyfime bakarım konu kilit :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...